Kennistraining Onderbouwing vaste kostenvergoeding

HR event details

Kennistraining Onderbouwing vaste kostenvergoeding

Tijd: september 3, 2012 van 9:30am tot 5:30pm
Locatie: UNIT4 Hengelo
Website: http://www.unit4academy.nl/tr…
Soort HR event: kennistraining
Georganiseerd door: UNIT4 Academy
Laatste wijziging: 9 Maart 2012

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

De betaling van een onbelaste vaste (maandelijkse) kostenvergoeding moet aan specifieke eisen voldoen. De werkkostenregeling verplicht u om de vaste kostenvergoeding te herzien voordat u overstapt. Wijzigingen in vergoedingen hebben impact op de arbeidsrechtelijke positie van de werknemer. Ook daarover is veel te leren! Om grip te krijgen op de betaling van een vaste kostenvergoeding is actuele kennis vereist.

Niet alle kostensoorten mogen voorkomen in een vaste kostenvergoeding. Aan een werknemer met een auto van de zaak kunt u méér vergoeding geven dan aan een werknemer zonder auto van de zaak. Kosten die samenhangen met de auto van de zaak kunnen immers onderdeel uitmaken van een vaste kostenvergoeding; ook als het gaat om bijvoorbeeld kosten voor het wassen van de auto. Omdat de werknemers in verschillende functies vaak ook verschillende kostenpatronen hebben, is het zaak om een onderbouwingsonderzoek goed voor te bereiden en gestructureerd aan te pakken. Ingrijpen op bestaande vergoedingen kan niet zomaar, arbeidsrechtelijk kan er sprake zijn van verworven rechten die u niet zonder meer kunt verlagen. De omschrijving in uw arbeidsvoorwaarden is hierbij cruciaal.

Wilt u in één dag weten welke maatregelen u moet nemen voor een goede onderbouwing van een vaste kostenvergoeding? Wat de praktische knelpunten zijn en hoe u daarmee om gaat? Neem deel aan de “Kennistraining Onderbouwing vaste kostenvergoeding”.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Kennistraining Onderbouwing vaste kostenvergoeding" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)