Hoe verhoog ik de productiviteit van mijn medewerkers?

HR event details

Hoe verhoog ik de productiviteit van mijn medewerkers?

Tijd: maart 12, 2013 van 8pm tot 11:30pm
Locatie: Hay Group Zeist
Straat: Arnhemse Bovenweg 140
Plaats: Zeist
Website: http://www.haygroup.com/nl/ev…
Telefoonnummer: 030 692 91 21
Soort HR event: ontbijtsessie
Georganiseerd door: Hay Group
Laatste wijziging: 19 Februari 2013

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Voor retailers wordt het steeds moeilijker marges te behalen. De afnemende consumentenvraag, de stijging van grondstofprijzen, de recente verhoging van het BTW-tarief en (internationale) concurrentie zijn uitdagingen waar retailers voor staan. Tegelijk vragen ook wijzigingen in het consumentengedrag om aanpassingen; meer en meer wordt online vergeleken en aangekocht en in de winkel wordt meer persoonlijke aandacht en service verwacht. Deze ontwikkelingen maken het voor retailers niet gemakkelijk om omzet- en winstmarges vast te houden, laat staan te laten groeien. Al met al een uitdagende marktsituatie voor retailers!
Een effectieve inzet van de medewerkers is essentieel bij het realiseren van omzet(groei) , maar de druk op marges vraagt om lage(re) kosten. Dit brengt retailers tot de vraag: Hoe verhoog ik de productiviteit van mijn medewerkers?

Tijdens het ontbijt staat deze keer het onderwerp productiviteit centraal, vanuit de visie van Hay Group dat productiviteit bepaald wordt door Volume x Prijs x Effectiviteit.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Hoe verhoog ik de productiviteit van mijn medewerkers?" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)