Hoi,

Ik ben hoofd P&O en nu 11 jaar werkzaam bij mijn huidige werkgever. Ik sta op een punt in mijn loopbaan en in mijn privesituatie waarbij ik denk dat coaching heel hulpzaam kan zijn. Ik zoek een vrouwelijke coach die ervaring heeft met het HR vak in de buurt van Den Haag. Ken je iemand waarmee je zelf goede ervaringen hebt gehad of misschien ben jij die coach wel zelf. Ik hoor het graag, alvast bedankt.

Groeten Sabine

Lees meer HR artikelen over: coaching

Aantal keer bekeken: 580

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.

Reacties op dit bericht

Hoi Sabine,

Jazeker, ik ken iemand die je wellicht kan helpen. Heb je een contactverzoek gestuurd zodat ik je haar gegevens kan sturen.

groet,
Monique
Beste Sabine,

Ik ben voor andere coachingstrajecten regelmatig in Den Haag, ben zelf ooit als P&O-er begonnen en doe naast coachingstrajecten nog steeds advieswerk op P&O gebied. Ben ik de coach die je zoekt? Mail mij op marieke@mariekenoordam.nl en ik vertel je meer over mijzelf en mijn aanpak.

Hartelijke groeten,
Marieke Noordam
Beste Sabine,

Mocht je openstaan voor coaching via e-mail, dan kan ik misschien iets voor je betekenen. Ik heb zelf 10 jaar lang in P&O gewerkt en doe dit op interim-basis nog steeds. Sinds 2006 ben ik werkzaam als e-coach. Voor meer informatie of mijn contactgegevens kan je kijken op www.e-coach.nl.

Met vriendelijke groet,
Wilma Borst
Hoi Sabine,

voor een aantal van onze mensen hebben wij gebruik gemaakt van Equilibre in Rotterdam.
Een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Echt een aanrader.
Succes.
Met vriendelijke groet,
Judith Huijssoon
Hoi Sabine,

Ik vind het heel stoer van je dat je via dit medium een oproep doet! Ik coach- en begeleid al jaren mensen. Ik ben heb zelf gewerkt als Hoofd P&O (9 jaar) en zou je mede daarom goed kunnen helpen. Sinds een aantal jaren heb ik een eigen loopbaanadvies praktijk. Als je meer informatie wilt of een keer wilt kennismaken, bel of mail mij dan: 06-42280856. Mijn mailadres is paula@vanveen.info
Dag Sabine,

Ze woont weliswaar in Amsterdam en dus niet in Den Haag, maar ik ken een heel goede coach die volgens mij precies is wat je zoekt. Ze heet Tony Postema en heeft ook een profiel op HRbase. Haar website is www.tonypostema.nl
Vriendelijke groet,
Harald Roelofs
Hoi allen,

Enorm bedankt voor de reacties. Ik ga ze eens goed bekijken en dan een keuze maken.

Groeten Sabine
Hallo Sabine,

Leuk dat je via social media je oproep plaatst. Ik zou het leuk vinden een vrijblijvend intake gesprek met je te houden. Ik ben coach, maar ook werkzaam in HR. De laatste jaren ben ik heel actief binnen Management Development. Dit houdt in dat ik heel veel managers coach/begeleidt met loopbaanvragen. Daarnaast coach ik ook nog op andere gebieden (zoals managementvaardigheden en communicatie). Ik heb zowel ervaring binnen het bedrijfsleven, als de overheid. Ik werk in Rotterdam, maar kan naar Den Haag komen. Als je geinteresseerd bent, vind je mijn gegevens op www.reneessance.nl.

Succes met je zoektocht!
Dag Sabine,

Kijk eens op mijn website www.inspireworks.nl. Denk je dat ik jou goed kan begeleiden in je vraag?
Dan maken we vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking. Of bel me voor meer informatie:
06 5232 4904.

Tot ziens en anders heel veel succes!
Thea Bus
Beste Sabine,
Ik stuur je bijgaand mijn profiel. Als accountmanager bij Schouten & Nelissen heb ik veel met HR aan tafel gezeten. Ik heb me daarna ontwikkeld als coach en ben daarin gecertificeerd (dit om me te onderscheiden en kwaliteit te garanderen). Overigens ben ik van mening dat het niet van belang is om ervaring te hebben op het werkterein van de klant. Mijn manier van coachen is gericht op het feit dat het antwoord in jezelf zit en niet in de coach. Ik zal je dan ook niet adviseren, ik gebruik wel hele krachtige methodiek waardoor je je kwaliteiten en drijfveren gaat herkennen. Vervolgens werken we met je belemmeringen en doorbreken die door te gaan doen waar je goed in bent en graag wilt doen. Ik word vaak ingezet voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaan begeleiding, al dan niet met assessments.
Mijn website gaat een dezer dagen vernieuwd de lucht in. Ik stuur je vast een verwijzing naar het concept. ik wens je veel wijsheid in je keuze.
Hartelijke groet,
Dinga van Driel
Bijlagen:
Goede morgen Sabine,
Je hebt al behoorlijk wat reacties maar daar wil ik er toch nog een aan toevoegen. Ik heb hele goede ervaringen met de Stobberingh adviesgroep. Rob Stobberingh zelf is weliswaar geen vrouw maar ik ken een aantal vrouwen die heel goede ervaringen met hem en zijn partners hebben. Ik ken nog wel meer goede mensen maar dat is niet in de regio Den Haag.
Met vriendelijke groet,
Lex van Gulik
Hoi Sabine,

Ik heb goede ervaringen (werkgerelateerd en coaching) met Renate van Dam. Ze heeft jarenlnage gewerkt als HR manager en heeft daarnaast altijd een coachingpraktijk gehad. Je kunt haar bereiken via www.talentique.nl.

Heel veel succes met je zoektocht!

Groet,

Annemarie Verheul

RSS