Binnen onze onderneming moet een formulier ontwikkeld worden voor functioneringsgesprekken. Heeft iemand hier digitale voorbeelden van.

Aantal keer bekeken: 3382

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Ik heb ooit een voorbeeld format van personeelsnet gehaald. Deze heb ik eventueel wel voor je? Wellicht ook handig om lid te worden van personeelsnet.
groeten Francine de Roos
Beste Nancy,

Het verslag van een functioneringsgesprek is een verslag van het hele gesprek. Je kunt dit het beste niet dmv functioneringsformulieren doen. Dit beperkt alleen maar. Het gesprek wordt gevoerd aan de hand van de ingebrachte punten van de leidinggevende en de medewerker. Het doel is verbeteren van het functioneren in de toekomst.

Als je nog meer info zou willen, bel me voor vrijblijvend advies.

Angéla Tromer

Tromer Consultancy
(06 - 5115 9036)
www.tromerconsultancy.nl
Hoi Nancy,

Ben het deels eens met Angela. Een functioneringsgesprek is iets meer "free-format" dan een beoordelingsgesprek. De eerste is toekomst gericht en beide partijen praten op gelijk niveau en het tweede is terugkijkend op het afgelopen jaar en een beoordeling van de medewerker door de leidinggevende.

Wel ben ik van mening dat een deels gestandaardiseerd formulier je kan helpen om alle punten goed te bespreken en een leidinggevende handvatten geeft. Ik zou dus gaan voor kopjes met aandachtsgebieden en daar alle zaken in proberen te vangen. Soms kom je misschien iets klem te zitten, maar zeker in grotere organisaties helpt het om te zorgen dat alle managers en medewerkers op dezelfde manier met elkaar praten en ook dat alle punten die de organisatie belangrijk acht worden besproken.

Een format is dus deels organisatie afhankelijk. Met een beetje googlelen kom je een eind.

Gr.
Maarten
Allemaal goede tips die onze collegae je hier geven, Nancy, maar volgens mij vraag je om een formulier & dat heb ik voor je 2 stuks zelfs. Engelstalig, dat wel, maar vertalen mag geen probleem zijn, toch?

=> Performance Review.
=> de Review zelf maar dan met symbolen.

Succes!
Goedemorgen Mascha,

Wegens omstandigheden binnen de organisatie ben ik nog niet verder met het beleid inzake functioneringsgesprekken. Ik hou met van harte aanbevolen.

Met vriendelijke groet,

Nancy
Hoi Mascha,

Al zoekende op HR base naar tips voor een format functioneringsgesprekken kwam ik jouw reactie tegen, wil wel graag de format van het functioneringsgesprek inzien, kan je mij dit toesturen.
Alvast dank.

Gr
Eleonora Vermeulen
Beste Mascha,
Het is alweer enige tijd geleden, maar jij had een aantal mensen geholpen met het nieuwe functionerings- en beoordelingsbeleid. Zou je mij ook kunnen helpen? Ik moet ook een nieuw systeem opzetten en kan alle hulp gebruiken.
Alvast bedankt!
Groeten,
Ingrid
Hallo Mascha,

Het opstellen van een nieuw functionerings- en beoordelingsbeleid staat op mijn agenda voor de eerste helft van 2009.
Zou ik jou beleidsstuk mogen inzien? Wellicht krijg ik daar inspiratie van! Ik kan nog wel wat gebruiken....

Alvast bedankt.
Groet, Esmé
nederland65@hotmail.com
Hallo Mascha,

Zou je mij die documenten ook kunnen sturen? Ik kan ook wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van een nieuw beloningsbeleid.

Alvast bedankt!

Groeten Wendy
Mijn email is: Liefstewendy@live.nl
Hallo Mascha,

Graag zou ik ook een exemplaar ontvangen!

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Jeroen
Hoi Mascha,

Ook ik ben bezig met het functionerings- en beoordelingsbeleid. Graag zou ik jouw beleidsstuk in willen zien. Zo kan ik ook eens bekijken hoe anderen hier tegen aan kijken en de knelpunten oplossen.
Je kan het mailen naar lonneke.achthoven@telfort.nl

Groeten en bedankt,

Lonneke

RSS