Hallo vakgenoten!!

Ik ben op zoek naar een goed outplacementbureau, die concreet en resultaatgericht werkt. Wij zijn een detacheringsbedrijf in de IT en werken met HBO/WO professionals. Een goede begeleiding van medewerkers staat voorop!

Wie weet een goed bureau waar hij/zij goede ervaringen mee heeft? Andere goede tips zijn uiteraard ook van harte welkom!

Mvg, Martine Berkouwer (HR Officer)

Aantal keer bekeken: 295

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Hai Martine,

Ik heb regelmatig contact met Career Solution, met zeer goede resultaten en altijd naar tevredenheid! Zij zijn met name gespecialiseerd in outplacement voor HBO/WO professionals en een prettige partij voor een werkgever om mee samen te werken. Ze beschikken over een breed portfolio aan coaches met ervaring op allerlei vakgebieden, ik ben erg onder de indruk van de mooie resultaten die zij bereiken.

Voor nadere informtie of de contact gegevens van Career Solution kan je vanzelfsprekend altijd contact met mij opnemen.

groet, Ingeborg Pereira Martins

Ik heb zeer goede en jarenlange ervaring met de Gerritsen Adviesgroep in Bussum. Ik weet niet waar jullie gevestigd zijn maar zij doen zeer goed werk en geven een TOP begeleiding! Succes.

Dag Martine, in Den Haag zit de Balance-HR-Group, uiterst degelijke organisatie gespecialiseerd in advies, training, begeleiden en uitvoeren (landelijk) van complexe HR activiteiten en vraagstukken.

Prima aanpak, effectief en discreet. Ik kan ze zeker aanbevelen aan je, check even www.balance-hr-group.nl , je kan mijn naam noemen en naar deze reactie verwijzen als je ze spreekt. Groetjes!

Hallo!

Bedankt voor al jullie reacties!! Goede tips!
Ik ga zeker de sites bekijken en we gaan het intern doornemen.
Het is altijd fijn te weten als mensen goede ervaringen met een bepaald bureau hebben, want daar ben je naar opzoek voor je medewerkers!
Bedankt.
Mvg,
Martine Berkouwer

Hallo Martine,

Heb je al eens gedacht aan Dreamjob? We werken met concrete doelstellingen bij ieder traject. We zijn landelijk actief en werken met HBO/WO professionals. Wij combineren het goede van de traditionele coaching, met moderne inzichten over levenskwaliteit en persoonlijke marketing. Meetbare resultaten boeken. Ons bewezen succesrecept. Bij outplacement hebben wij een plaatsingspercentage van 85% binnen 1 jaar!

Je kan ons altijd bereiken via 010 4329039 of info@dreamjob.nl.

Met vriendelijke groet,
Mervyn Nankoe

RSS