HRorganizer biedt instrument voor team-ontwikkeling

Open trainingen Team Performance Motivalent in februari en maart

HRorganizer, leverancier van het snelst groeiende online expertsysteem voor Human Resource Management, heeft een nieuw instrument beschikbaar voor ontwikkeling van teams: Team Performance Motivalent (TPM).

TPM is een team feedback-instrument dat een blauwdruk oplevert van benut en nog te benutten potentieel van teams. Dit wordt in kaart gebracht door vast te stellen waarin teamleden elkaar het beste vinden én waar zij het meest door worden gemotiveerd. Op basis van de overlap hiertussen wordt duidelijk waar qua inzet van 'motivalenten' kansen liggen en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Talenten ontwikkelen
Derk Bothe, grondlegger van Team Performance Motivalent: "Uitgangspunt van HRorganizer is dat mensen die doen waar ze goed in zijn én waar ze energie van krijgen, zich gelukkiger voelen en hun potentieel maximaal benutten. Iedereen beschikt over (verborgen) talenten. De vraag is wat een talent zichtbaar maakt en hoe je het kunt ontwikkelen. Motivatie blijkt daarbij de meest cruciale factor. Om die reden werken wij met 'motivalenten'. Motivalent staat voor de combinatie van talent én motivatie en dat is precies wat het instrument inventariseert."

De inzet van TPM dient twee doelen, enerzijds verschaft het inzicht in de motivatoren en talenten binnen een team: hoe deze worden ervaren door de teamleden en in welke mate ze met elkaar overeenkomen. Vervolgens kunnen de uitkomsten van TPM (in het bijzonder de persoonlijke dashboards) worden ingezet om de communicatie en onderlinge feedback binnen teams een positievere invulling te geven. De individuele resultaten die uit de afname voortkomen dienen als basis voor de positieve discussie binnen het team over elkaars motivatoren en talenten.

Introductietrainingen TPM:
Om een goede inzet van Teamperformance management mogelijk te maken organiseert HRorganizer twee trainingen die bedoeld zijn voor iedereen die bij de beoordeling en ontwikkeling van mensen betrokken is. Tijdens deze trainingen wordt ingegaan op de toegevoegde waarde en achtergrond van TPM (inhoud), hoe TPM werkt en ingezet wordt (procedure), hoe een teamperformance traject met een team er idealiter uitziet (proces), de TPM rapportages en de informatie die daarin wordt versterkt en hoe de teamsessies met behulp van de uitkomsten kunnen worden begeleid.

De trainingen vinden plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort, op Donderdag 14 februari 13.00 tot 17.00 uur en Donderdag 21 maart 13.00 tot 17.00 uur. De prijs is 495,- excl. BTW.
Voorafgaand daaraan organiseert HRorganizer op dinsdag 15 januari van 13.30 tot 15.00 uur een voorlichtingssessie in Wageningen. Tijdens deze gratis toegankelijke sessie worden de principes van TPM toegelicht.

Voor meer informatie en aanmeldingen:

HRorganizer
Manon ter Weyden
E-mail: info@HRorganizer.com
Telefoon: +31 (0)317 465 460

Aantal keer bekeken: 178

Bijlagen:

Plaats een reactie