Nieuw HR-platform: HR Legal eerste bijeenkomst op 13 april 2017

20-02-2017
Graag nodigen wij u uit voor de eerste bijeenkomst van HR Legal op 13 april a.s.

Vaak horen wij van HR-(eind)verantwoordelijken dat zij op zoek zijn naar een platform waar zij enerzijds met andere HR-professionals kunnen kennismaken en anderzijds inhoudelijk de kennis op peil kunnen houden. U hoeft niet verder te zoeken, HR Legal is er speciaal voor u.

Voor wie is HR Legal?
HR Legal is bedoeld voor HR-managers en HR-directeuren die het leuk vinden om in een informele omgeving bij te blijven in het HR-vak en te sparren met vakgenoten. Er is aandacht voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. HR Legal biedt informatieve bijeenkomsten met praktische en interactieve workshops en vakinhoudelijke lezingen, relevant voor de dagelijkse praktijk van de eindverantwoordelijke HR-manager en HR-directeur.

Introducé per bijeenkomst
HR-managers en/of eindverantwoordelijken die zich hebben aangemeld mogen ieder één introducé per bijeenkomst meenemen. Uiteraard heeft het de voorkeur dat deze introducé vooraf wordt aangemeld, zodat we weten wie er komen. De lijst met aanwezigen wordt naderhand aan de aanwezigen verstrekt. Zo kunt u ook na de bijeenkomsten met andere HR-professionals in contact komen.

Het programma van de eerste bijeenkomst van HR Legal op 13 april aanstaande is als volgt:

Samen doelgericht presteren
Hoe kan onze organisatie medewerkers gemotiveerd en inzetbaar houden? En hoe komen we op een bij ons passende manier tot echte prestaties? Op 13 april a.s. neemt Anteun Braakman van IJsselvliet strategie & realisatie ons mee in zijn ervaring met het gestructureerd ontwikkelen en inzetten van medewerkers. Na deze sessie bent u op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van talentontwikkeling en weet u hoe HR-activiteiten binnen uw organisatie kunnen worden ingezet om optimaal bij te dragen aan het thema: samen doelgericht presteren.

Actualiteiten Arbeidsrecht
Tijdens een korte sessie actualiteiten Arbeidsrecht geven wij graag een korte update voor een aantal vraagstukken die op dit moment in de praktijk 'hot' zijn. Aan de orde komen onder meer de vragen: Hoe pakt de Wwz uit in de praktijk? Wat is precies de stand van zaken met betrekking tot de Participatiewet? Hoe ga ik om met social media binnen het bedrijf?

Aanmelden
De insteek van de bijeenkomst is interactief en praktijkgericht: er is volop ruimte voor uw vragen. Het is mogelijk om uw vragen vooraf te e-mailen naar arbeidsrecht@marxman.nl. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel, op het kantoor van Marxman Advocaten aan de Computerweg 1E in Amersfoort. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Aantal keer bekeken: 59

Plaats een reactie