Lisa Boer
  • Vrouw
  • Nederland
  • freelance
Deel op Facebook
Deze content delen
 

De pagina van Lisa Boer

Laatste wijziging

Lisa Boer heeft gereageerd op Malgorzata Anna Bladowska's HR bericht 'I'm a future HR professional and currently working on the master thesis project.I need your help!'
"Done ! Good Luck!"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Merel Cools
"Beste Merel Cools, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Karlien
"Beste Karlien, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Marlou
"Beste Marlou, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Lotte
"Beste Lotte, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou je…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Daniela
"Beste Daniela, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Doenja
"Beste Doenja, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Ginny
"Beste Ginny, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan je een samenvatting van de onderzoeken resultaten aanbieden. Zou je…"
4 Mei 2017
Lisa Boer heeft een reactie achtergelaten voor Recruiter
"Beste heer/mevrouw, Ik ben voor mijn afstudeeronderzoek opzoek naar respondenten met een werving & selectie achtergrond. Het onderzoek gaat over besluitvorming in cv selectie en ik kan u een samenvatting van de onderzoeken resultaten…"
4 Mei 2017
Lisa Boer is nu lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland
4 Mei 2017

Profiel informatie

Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
studerende
Aantal werknemers werkzaam bij bedrijf
freelance
In welke bedrijfstak ben je werkzaam?
Onderwijs en Onderzoek
Functie
Anders
Indien anders, vul hieronder uw functie in:
student hrm
Is dit een leidinggevende functie?
Nee

Prikbord

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

  • Nog geen reacties