Help - HRbase profiel

Probleemstellingen:

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of resetten?
Hoe kan ik mijn profielfoto veranderen?
Hoe kan je het ingestelde e-mail adres veranderen?
Hoe kan ik mijn naam veranderen?
Hoe kan je het account weer opzeggen?
Welke internetbrowsers worden ondersteund?

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen of resetten?

Klik op Mijn Instellingen onder je naam aan de rechterkant van de pagina. Achter het wachtwoord veld staat een knop wijzigen, klik hier op. Vul nu het oude wachtwoord en twee maal het nieuwe wachtwoord in en klik op bevestigen. Als je het wachtwoord bent vergeten kan je deze herstellen overal waar wordt gevraagd om in te loggen. Klik hiervoor op de “Wachtwoord vergeten” link. Je ontvangt nu in een paar minuten een e-mail met een link waar je het wachtwoord aan kan passen.


Hoe kan ik mijn profielfoto veranderen?

Klik onder je naam op Mijn instellingen. Nu krijg je jouw pagina te zien. Onder je naam zie je de reeds ingestelde profielfoto in het klein. Klik nu op de knop achter de profielfoto om de foto te wijzigen. Je krijgt vervolgens een scherm te zien met 2 mogelijkheden. Kies voor de onderste optie en druk op bladeren om de juiste foto te zoeken op je computer en druk als je de foto hebt gevonden op klaar en opslaan. Je profielfoto is nu gewijzigd.


Hoe kan je het ingestelde e-mail adres veranderen?

Klik onder je naam op Mijn instellingen. Nu krijg je jouw instellingenpagina te zien. Klik vervolgens op de wijzigen knop naast je e-mail adres en pas je e-mail adres aan.


Hoe kan ik mijn naam veranderen?

Klik onder je naam op Mijn instellingen. Nu krijg je jouw instellingenpagina te zien. Verander je naam in het veld naast "Volledige naam" en druk vervolgens op opslaan. Je naam is nu aangepast.


Hoe kun je jouw HRbase account opzeggen?

Het is mogelijk om jouw HRbase account te verwijderen als je wilt. Let op: al jouw HRbase berichten (historie) wordt dan verwijderd en dit kan niet meer worden teruggezet. Klik onder je naam op Mijn instellingen. Nu krijg je jouw instellingenpagina te zien. Helemaal onderaan, naast de opslaan knop vind je een link "HRbase - Grootste HR netwerk van Nederland lidmaatschap opzeggen". Klik op deze link om jouw HRbase account op te zeggen. Je krijgt nu de vraag of je zeker weet dat je het netwerk wilt verlaten. Als je dit echt wilt zul je deze vraag bevestigend moeten beantwoorden. Je bent nu afgemeld voor het HR Base netwerk.


Welke internetbrowsers worden ondersteund?

  • * Firefox 2 or 3
  • * Internet Explorer 7 or 8
  • * Safari 3 or 4
  • * Google Chrome