HR event details

Adviseren en grenzen stellen

Tijd: juni 6, 2018 van 9am tot 5pm
Locatie: BCN
Straat: Daltonlaan 100
Plaats: Utrecht
Website: https://www.vakmedianetshop.n…
Soort HR event: opleidingen
Georganiseerd door: PW.
Laatste wijziging: 29 Maart 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Professioneel contracteren en adviseren
Veel functionarissen in het werkveld van arbo, veiligheid en HR zijn door hun grote betrokkenheid en harde werken vaak “grenzeloos”. Dat wil hier zeggen; in de uitoefening van uw adviserende taak wordt de verantwoordelijkheid van een opdrachtgever snel “overgenomen”.  U neemt zo steeds meer “ballast ” op uw schouders, de bekende ”apen op de nek”.

Dit heeft niet alleen een negatieve invloed op de kwaliteit van uw advisering; het veroorzaakt  stress en structurele persoonlijke onbalans. Dit heet adviseren vanuit een “verborgen” contract.  U wordt hierbij als vanzelf  “uitgenodigd” vanuit een plek te werken die niet dienend is aan de opdrachtgever of het vraagstuk. Dit noemen we overdracht.

In deze workshop krijgt u verdiepend inzicht in uw overdrachtsfenomenen bij contracteren en adviseren. De vraag is niet óf deze overdracht er is, maar hoe hij zich laat zien.

We werken deze dag op het snijvlak tussen het persoonlijke en de professionele context. Dit doen we met behulp van (organisatie)opstellingen.

Door inzicht in deze eigen dynamieken hebben we de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen in de wijze waarop we een opdracht aannemen en deze uitvoeren. Resultaat is een professionele heldere taak en contractering met de opdrachtgever. Er kan bovendien ook beter begrensd worden én effectiever worden geadviseerd.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Adviseren en grenzen stellen" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)