BOTS: HR Transformatie; transformeren naar de optimale HR-organisatie

HR event details

BOTS: HR Transformatie; transformeren naar de optimale HR-organisatie

Tijd: maart 19, 2015 van 4pm tot 10pm
Locatie: Villa Beukendael
Straat: Amsterdamsestraatweg 40
Plaats: Baarn
Website: http://www.kirkmancompany.com…
Telefoonnummer: 088 40 40 400
Soort HR event: workshop
Georganiseerd door: Annemieke Brouwer
Laatste wijziging: 9 Februari 2015

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Uit onderzoek blijkt dat ruim éénderde van de lijnmanagers Google een betere bron voor informatie en ondersteuning vindt dan HR; 30% vindt zelfs dat HR hen actief blokkeert in het nemen van beslissingen. Dit bevestigt wat wij tegenkomen in de opdrachten die we voor onze klanten doen. Er bestaat een mismatch tussen de dienstverlening die HR aanbiedt en de behoeftes van de business.

Dit zet HR op een alles-of-niets kruising. Gaan we de stap maken en daarmee de perceptie van de business voorgoed veranderen of blijft het leveren van fundamentele ‘toegevoegde waarde’ een utopie? En dat is niet het enige dilemma; ook efficiency-slagen en kosten- en personeelsreductie zijn aan de orde van de dag. Dit alles vereist een herijking van de HR organisatie op zowel organisatie, diensten, mensen, processen en IT, oftewel een HR-transformatie. Om succesvol te zijn is het niet meer voldoende slechts één van deze aspecten te optimaliseren.

Heb jij een visie ten aanzien van deze ontwikkelingen of ben je gewoonweg geïnteresseerd in het onderwerp? Meld je aan voor deze BOTS!

Contactpersoon: Annemieke Brouwer
Datum: donderdag 19 maart 2015
Kosten: geen
Locatie: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn

Inschrijven voor BOTS: HR Transformatie

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "BOTS: HR Transformatie; transformeren naar de optimale HR-organisatie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)