Gestructureerde arbeidsmarktcommunicatie

HR event details

Gestructureerde arbeidsmarktcommunicatie

Tijd: april 28, 2011 van 9:30am tot 4:30pm
Locatie: NBC
Straat: Blokhoeve 1
Plaats: Nieuwegein
Website: http://www.hrpraktijk.nl/ads/…
Telefoonnummer: 020-5826600
Soort HR event: arbeidsmarktcommunicatie, strategie, werving, social, media
Georganiseerd door: HRpraktijk seminars
Laatste wijziging: 8 April 2011

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Gestructureerde arbeidsmarktcommunicatie: ontwikkel uw communicatieplan

In dit seminar staat het ontwikkelen van uw gestructureerde arbeidsmarktcommunicatieplan centraal. Een geïntegreerd en gestructureerd plan helpt u uw werkgeversmerk te versterken en meer rendement te halen uit uw inspanningen voor het aantrekken en behouden van nieuw talent. Na het volgen van dit seminar weet u welke stappen u kunt zetten om tot een gestructureerd arbeidsmarktcommunicatieplan te komen.

Door middel van voorbeelden, interactie en eigen cases krijgt u antwoord op vragen als: Wie zijn mijn doelgroepen? Hoe stel ik doelstellingen en budgetten vast? Hoe positioneer ik mijn organisatie onderscheidend op de arbeidsmarkt? En hoe bereik ik mijn doelgroepen vervolgens met die boodschap? In heldere stappen en met concrete modellen werkt u aan uw eigen jaarplan. U leert hoe u uw positionering vaststelt en vervolgens doorvertaald naar een effectieve meerjaren communicatiestrategie. Het ontwikkelen van duurzame relaties met uw doelgroepen staat hierbij centraal. Ten slotte wordt stilgestaan bij relevante aspecten als de kracht van de interne organisatie, het creëren van committent bij de directie en het behouden van talent binnen de organisatie.

Kortom, een verhelderend en praktisch seminar waarbij u leert uw positionering vast te stellen en vervolgens door te vertalen naar een effectieve meerjaren communicatiestrategie. De hoofdpunten tijdens dit seminar zijn:

- Uw doelgroep, doelstellingen en budgetten vaststellen;
- Onderscheidend uw organisatie positioneren op de arbeidsmarkt;
- Het bereiken van uw doelgroep en de opbouw van uw boodschap;
- Talent behouden en commitment creëren bij de directie.

Doelgroep
De seminar is bedoeld voor HR-professionals en managers die hun arbeidsmarktcommunicatie willen verbeteren en hun jaarplan op een effectieve manier willen opstellen.

Deelname
De kosten van dit seminar bedragen € 590,- (exclusief BTW). Leden van HRpraktijk betalen het gereduceerde tarief van € 540,-.

Na deelname aan dit seminar heeft u de opzet voor uw strategisch arbeidscommunicatie jaarplan ontwikkeld en kunt u aan de slag om deze uit te werken!

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Gestructureerde arbeidsmarktcommunicatie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)