HR event details

HR Actualiteitendag

Tijd: november 8, 2018 van 9am tot 5pm
Locatie: BCN Utrecht
Straat: Daltonlaan 100
Plaats: Utrecht
Website: http://hractualiteitendag.pwn…
Soort HR event: congres
Georganiseerd door: PW.
Laatste wijziging: 29 Maart 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Wet & regelgeving voor HR

Als HR-professional heeft u te maken met vele wettelijke regelingen. Het is belangrijk dat u de wetten en regels kent en begrijpt. Blijf het gehele jaar op de hoogte met de HR Actualiteitendag, alles over wet- en regelgeving.

'De gevolgen van een nieuwe regering voor HR'
Het nieuwe kabinet zet in op modernisering van de arbeidsmarkt. Er moet een nieuwe balans komen tussen werkgevers en werknemers. Vast werk moet minder vast worden en flexwerk minder flex. Bovendien moet werken lonen en werkgeverschap aantrekkelijk zijn. Wat betekent dit voor de HR-praktijk waarin u te maken heeft met vele wettelijke regelingen?

Wat leert u?
Tijdens deze dag volgt u vier masterclasses. U leert van absolute experts in deze vier vakgebieden. Zij nemen de recente en komende wetswijzigingen met u door. U leert alles over de gevolgen hiervan. Aan de hand van recente jurisprudentie, voorbeelden en tips lichten we de actualiteiten toe. Daarnaast heeft u volop de gelegenheid om uw vragen te stellen. U bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied. Actueel, helder en praktijkgericht.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "HR Actualiteitendag" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)