HR - Opleiding mediationvaardigheden (6d)

HR event details

HR - Opleiding mediationvaardigheden (6d)

Tijd: oktober 11, 2018 om 10am tot november 16, 2018, 5pm
Locatie: Apollo Hotel Papendrecht
Straat: Burgemeester Keijzerweg 100
Plaats: Papendrecht
Website: http://www.thelimetree.nl/med…
Telefoonnummer: 030 22 55 910
Soort HR event: training, opleiding, mediation, hr, vaardigheid
Georganiseerd door: The Lime Tree B.V.
Laatste wijziging: 16 Februari 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Waar gehakt wordt, vallen spaanders… Op elke werkplek kunnen op een zeker moment spanningen ontstaan. Wanneer zulke spanningen niet worden besproken of misschien zelfs niet eens worden opgemerkt, kunnen conflicten ontstaan.

In de training Mediation op de werkvloer ga je 6 dagen intensief aan de slag met mediationvaardigheden. Je leert veel over jouw eigen houding in een conflict. Ga je conflicten liever uit de weg of zoek je ze juist op? Welk gedrag van anderen werkt op jou als een rode lap op een stier en welk gedrag kun je makkelijk laten gaan?

Mediationvaardigheden helpen conflicten op te lossen en zeker ook om te voorkomen dat er grote conflicten ontstaan. En daar zit misschien nog wel de grootste winst: conflicten op de werkvloer kosten enorm veel energie. Energie die niet kan worden ingezet voor het eigenlijke werk.

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer van conflicthantering wil weten en dit in wil zetten in een bedrijfsmatige setting. Het is mogelijk om na deze training door te gaan om MfN registermediator te worden, meer informatie vind je op onze website.

De opleiding bestaat uit 6 dagen, verdeeld over 3 blokken van 2 dagen. De genoemde datum is de startdatum van de opleiding, kijk hier voor alle data en tijden.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "HR - Opleiding mediationvaardigheden (6d)" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)