HR event details

HR Strategie

Tijd: november 1, 2018 om 9am tot december 6, 2018, 7pm
Locatie: Nyenrode Business University
Website: http://nyenrodehrstrategie.nl/
Soort HR event: zesdaagse, collegereeks
Georganiseerd door: Adorée de Marie
Laatste wijziging: 26 Juni 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Adviseren, coachen en meedenken in de strategie van de organisatie zijn belangrijk in uw functie als HR-manager. Hiervoor heeft u niet alleen kennis van de personeelsinstrumenten nodig, maar ook de strategische en persoonlijke vaardigheden om die kennis uit te dragen.

Tijdens de Collegereeks HR Strategie bekijkt u HRM vanuit een strategisch perspectief en leert u HR-beleid op strategisch niveau vorm te geven.

Business partner
Deze reeks is een ontwikkelplatform voor ervaren en gedreven HR-managers (lijn- én stafmanagers), HR-adviseurs en HR-consultants die hun kennis op het gebied van strategisch HRM willen verrijken. U heeft de ambitie business partner te zijn van het management door de HR- strategie te laten aansluiten bij de strategische organisatiedoelen.

Voor wie?
U bent HR-manager of professional met HR in uw portefeuille. Van u wordt verwacht dat u een waardevolle bijdrage levert aan de strategische doelstellingen van de organisatie. Hiervoor is het van belang dat u als businesspartner een verhaal met impact heeft aan de directietafel. De Collegereeks HR Strategie geeft inzicht in hoe u de HR-strategie kunt laten aansluiten bij het strategisch perspectief van uw organisatie.

Certificaat
Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van PW. en Nyenrode.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "HR Strategie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)