HRopt, het jaarcongres voor HRmanagers en Directeuren

HR event details

HRopt, het jaarcongres voor HRmanagers en Directeuren

Tijd: november 25, 2008 van 12:30pm tot 8pm
Locatie: Stadion Galgenwaard
Plaats: Utrecht
Website: http://www.hropt.nl
Soort HR event: Congres
Georganiseerd door: CKC - Centrum voor Kennis Communicatie
Laatste wijziging: 12 November 2008

HR event beschrijving

Bezit ú de competenties van een succesvolle HR professional?

Op dinsdag 25 november organiseert CKC-seminars de 4e editie van het jaarcongres HRopt. Tijdens het programma presenteren wij een mooie combinatie van praktijkcases en wetenschap met betrekking tot de hedendaagse uitdagingen in HR land. Het accent op performance, strategie en organisatieverandering en de komst van Shared Service Centra vraagt immers om een andere invulling van de HR rol en de daarmee samenhangende competenties. Hoe kunnen we blijven optimaliseren én innoveren in HR wanneer organisaties steeds sterker moeten concurreren: niet alleen op de afzetmarkt, maar ook op de arbeidsmarkt? Hoe richt je je naast de innovatie op producten ook op de innovatie van de organisatie? Organiseren we wel op de goede manier? En welke rol kunnen HR professionals hierin spelen? Bezit ú de juiste competenties voor een succesvolle HR professional? Neem gratis deel aan het HR Competency Assessment en vergelijk u zelf met anderen!

Kosten
De kosten voor deelname aan het jaarcongres HRopt 2008 bedragen € 495,00*.
Als abonnee of lid van een van de vakbladen of portals waarmee HRopt samenwerkt (zie inschrijfformulier) geniet u 30% korting per persoon en betaalt u slechts € 345,00*.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "HRopt, het jaarcongres voor HRmanagers en Directeuren" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)