Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie

HR event details

Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie

Tijd: juni 18, 2019 van 1:30pm tot 4:30pm
Locatie: Social Impact Factory, Utrecht
Website: https://2daysmood.com/inspira…
Telefoonnummer: +31(0) 85 303 6879
Soort HR event: inspiratiesessie
Georganiseerd door: 2DAYSMOOD
Laatste wijziging: 22 Mei

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

2DAYSMOOD organiseert inspiratiesessies voor het strategisch meten en verbeteren van werkgeluk en medewerkersbetrokkenheid. Want positieve, productieve en presterende medewerkers willen we allemaal toch?

Tijdens deze sessies inspireren wij onze klanten (directeuren, HR professionals en teamleiders) met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en slimste praktijkvoorbeelden. Het 2DAYSMOOD team bezit expertise en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Organisatiepsychologie, HR, Veranderkunde en Werkgeluk. Met onze kennis en tools, en met elkaars ervaringen kunnen onze klanten een positief en aantrekkelijk werkklimaat ontwikkelen. 

Op dinsdag 18 juni behandelen we de thema's eNPS score en interne communicatieHoe kun je deze meting en drijfveer inzetten om de werksfeer en betrokkenheid onder je medewerkers te verbeteren? Goed nieuws, Inge Beckers, oprichter van kennisplatform HR & Communicatie komt ons deze sessie versterken als expert en spreker!

Voor deze inpiratiesessie geven wij enkele plekken vrij aan externe directeuren en (HR) managers. Wil jij je ook in deze onderwerpen verdiepen, of ben je hier misschien al mee bezig? Sluit dan aan bij onze sessie en laat je inspireren door gelijkgestemde professionals.

 

Lees meer over de sprekers en inhoud van het evenement op: https://2daysmood.com/inspiratiesessies/enps-interne-communicatie/

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Inspiratiesessie voor werkgeluk: eNPS + Interne Communicatie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)