Jaarcongres HRM & het Onderwijs

HR event details

Jaarcongres HRM & het Onderwijs

Tijd: november 26, 2019 van 8:30am tot 5pm
Locatie: Congrescentrum Spant
Straat: Dr. A. Kuyperlaan 3
Plaats: Bussum
Website: http://www.hrmenhetonderwijs.…
Telefoonnummer: 040-2146200
Soort HR event: congres
Georganiseerd door: Nicole Slats
Laatste wijziging: 30 September 2019

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Jaarcongres HRM & het Onderwijs - 26 november 2019 (Bussum)
Al 11 jaar – met jaarlijks 250 deelnemers – het platform vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector van voorschools onderwijs tot PO-VO-MBO-HBO-WO.

Toekomstlenig onderwijs: anders organiseren, leren en innoveren. Is HR klaar om te wenden?
Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en het verhogen van kwaliteit en innovatie van onderwijs vragen om continue wendbaarheid. Van toekomstbestendig naar toekomstlenig onderwijs. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer scholen het onderwijs anders organiseren. Hoe kan je verder ontwikkelen tot professionele organisatie? Waar een ontwikkelingsgerichte leercultuur heerst van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en van onderling vertrouwen? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk? Deze veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR-beleid. De arbeidsmarktvraagstukken van vandaag kun je niet meer als eenling oplossen. Ook regionale samenwerking maakt het onderwijs rijker. Is HR klaar om te wenden?

Inspirerende visies door Mariëlle van der Leeuw, Hans van Breukelen, Benno Diederiks, Mariëtte Hamer, Eva van der Boom en Bart van der Belt. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Jaarcongres HRM & het Onderwijs" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)