Jaarcongres HRM in de Zorg 2019

HR event details

Jaarcongres HRM in de Zorg 2019

Tijd: september 17, 2019 van 9am tot 7pm
Locatie: Congrescentrum 1931 's-Hertogenbosch
Straat: Oude Engelenseweg 1
Plaats: 5222 AA 's-Hertogenbosch
Website: https://www.hrmindezorg.nl/
Telefoonnummer: 040-2129499
Soort HR event: congres
Georganiseerd door: CKC Seminars
Laatste wijziging: 14 Juni

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Jaarcongres HRM in de Zorg – 17 september
Al 13 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure.

Anders organiseren, werken én denken in de zorg. is HR klaar voor 2020?
Weinig andere sectoren zijn de afgelopen jaren met zoveel veranderingen geconfronteerd als de gezondheidszorg. Voortschrijdende vergrijzing, de daarmee samenhangende complexiteit van de zorgvraag en de te verwachten schaarste aan verpleegkundig en verzorgend personeel vragen om grote wendbaarheid van zorgorganisaties. Ook op weg naar 2020 zal het tempo van vernieuwing hoog blijven. De opkomst van mobiele devices, big data, de veranderende positie van de patiënt, de digitalisering en robotisering, ontwikkeling van ziekenhuizen tot kennis- en interventiecentra,… Het zijn allemaal ontwikkelingen die grote impact zullen hebben op de zorgsector. Het vraagt keuzes en continue aanpassingen. Hoe creëren we verandering en beweging binnen de keten? Welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen? Een van die veranderingen die omarmd moeten worden is hoe werk wordt georganiseerd. Samen (regionaal) invulling geven aan het ANDERS organiseren in de Zorg. Hoe geeft HR sturing aan deze organisatieontwikkeling en cultuurverandering in de praktijk? Is HR klaar voor het jaar 2020?

Inspirerende visies door Simon Douw, Prof. dr. Gabriël Anthonio, Ingeborg Mussche, Peter de Visser en Bart Hufen. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en informatiemarkt.

Kom met 3 personen voor € 345,- (non-profit).

Prikbord