Jam Cultures - Over inclusie, macht en verschil

HR event details

Jam Cultures - Over inclusie, macht en verschil

Tijd: september 23, 2019 van 7pm tot 10pm
Locatie: Gooiland Theater
Website: https://www.managementboek.nl…
Telefoonnummer: 010-4731397
Soort HR event: seminar
Georganiseerd door: ronand jansen
Laatste wijziging: 31 Mei

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Inclusie gaat over wie mee mag doen en wie vooral niet. Over wie wat beslist, wie zich aan wie moet aanpassen, over wat we wel en niet normaal vinden en wie dat bepaalt. Inclusie, goed omgaan met macht en verschil, is een van de grootste uitdagingen van deze tijd.

Jitske Kramer schreef er een pakkend boek over. Op 23 september word je een avond lang uitgedaagd op de vraag: hoeveel diversiteit kun jij aan?

Voor de pauze leert Jitske je kijken naar inclusie als een jamsessie waarbij je elkaar met lef en verbinding ontmoet. In Jam Cultures durft iedereen zijn of haar eigen geluid te laten horen, om samen in voortdurende afstemming tot een beter geheel te komen. Samen jammen, apart en toch samen. Met krachtige begrenzing en liefdevolle aandacht. Snoeihard en soft tegelijkertijd.

Na de pauze dagen Jitske Kramer en Dolf Jansen elkaar uit anders te kijken naar macht, naar verschillen en overeenkomsten. Hoe inclusief is Nederland? Wat wordt er van leiders verwacht? Hoe zorgen we voor minder conflicten en meer begrip? Met antropologische lessen uit Jitske’s nieuwe boek Jam Cultures. En de stand van het land door Dolf’s ogen. Waarbij het risico bestaat dat beide sprekers ook elkaar te lijf gaan, met woorden, argumenten en emoties vanzelfsprekend. Had je nog geen onbewuste vooroordelen? Na deze rake jamsessie met woorden zeker wel.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Jam Cultures - Over inclusie, macht en verschil" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)