Masterclass - Van Visie naar Resultaat

HR event details

Masterclass - Van Visie naar Resultaat

Tijd: maart 26, 2019 van 9am tot 4pm
Locatie: Boerderij de Zellebergen
Straat: West-Vaardeke 69
Plaats: Oudenbosch
Website: https://www.pmcgroep.nl/pmcma…
Telefoonnummer: 085-2016030
Soort HR event: masterclass, workshop
Georganiseerd door: Sebastièn Pieterman
Laatste wijziging: 12 Maart

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

- De masterclass is een theoretische trainingsmiddag geschikt voor iedereen die zowel praktische handvatten als diepgang in het manager-zijn zoekt of hier naar op zoek is voor zijn of haar personeel. De focus hier ligt op het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. Je krijgt hier diepgang op het gebied van communicatie en gedrag, managementstijlen en sturen-coachen-delegeren.

De combinatie Visie en doelstellingen is de meest vergeten koers in een organisatie. Daarbij is het de belangrijkste combinatie.

Wat er belangrijk aan is, is dat het jouw resultaat bepaalt. Geen focus op doelstellingen betekent dat je schaarse arbeidstijd verspilt aan niet ter zake doende activiteiten, terwijl de dingen die gedaan moeten worden ondermaats -of zelfs niet- worden ingevuld. En dát bepaalt je resultaat. Zo simpel is het.

Het is tevens de meest vergeten koers omdat tussen ontwerp en realisatie een ander tijdperk blijkt aan te breken dat ons met de neus op het alledaagse heden of -nog erger- op het voorbije verleden drukt en veel te weinig naar de toekomst gericht is.

Tijdens deze dag worden visie en doelstellingen aan jou duidelijk gemaakt en leer je dat je niet zonder kunt. Tenzij je genoegen neemt met magere resultaten…


De PMC Groep
Tijdens onze masterclasses kan je de kennis van onze trainers toetsen, hun expertise ervaren en genieten van een leerzame dag met veel informatie.


Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Masterclass - Van Visie naar Resultaat" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Reactie van Sebastièn Pieterman on 12 maart 2019 at 10:48am

Aanmelden via de site https://www.pmcgroep.nl/pmcmasterclass/visie-resultaat/ of door te mailen naar masterclass@pmcgroep.nl

Vragen over deze dag? Neem dan contact op met 085-2016030

Tot snel!

Bijwonen (1)