Middagseminar 'Anders werken'

HR event details

Middagseminar 'Anders werken'

Tijd: september 12, 2019 van 1pm tot 5pm
Locatie: Johan Cruijff Arena
Plaats: Amsterdam
Website: https://www.managementboek.nl…
Telefoonnummer: 010-4731397
Soort HR event: seminar
Georganiseerd door: ronand jansen
Laatste wijziging: 22 Augustus 2019

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Steeds meer organisaties proberen de slag te maken vanuit het systeem naar het werken vanuit de bedoeling. Bijvoorbeeld door het mobiliseren van meer autonomie, vertrouwen én transparantie. Maar dat is in de praktijk nog niet zo gemakkelijk.

Aaron Dignan (hij is eenmalig uit de VS in Nederland) vertelt in zijn nieuwe boek 'Brave New Work' hoe je ook jouw bedrijf slimmer, effectiever en gezonder maakt. Niet via top-downopdrachten, maar door autonomie, vertrouwen en transparantie te mobiliseren. Zodat iedereen weer met plezier, vol energie en ongehinderd door frustraties zijn werk kan uitvoeren en zo meer waarde toevoegt.

Wouter Hart keek in zijn evergreen 'Verdraaide organisaties' naar de bedoeling. Met zijn laatste bestseller ‘Anders vasthouden’ laat hij je zien hoe je vorm geeft aan het werken vanuit de bedoeling in de praktijk. Zijn belangrijkste les is: je moet niet de oplossing overnemen, maar ook niet helemaal loslaten. Het gaat om anders vasthouden. In plaats van de sturing via panklare oplossingen, gaat het erom het oplossend vermogen van medewerkers te stimuleren.

Kom ook naar dit middagseminar en leer van twee uitdagende denkers én doeners hoe jij jouw organisatie opnieuw uit kunt vinden en anders kunt werken. Waarbij transparantie, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en autonomie zorgen voor meer werkgeluk en betere, duurzame resultaten.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Middagseminar 'Anders werken'" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)