PDC Webinar | 10 redenen om over te stappen van uw arbodienst naar PDC. Vandaag nog! | dinsdag 4 september 2018

HR event details

PDC Webinar | 10 redenen om over te stappen van uw arbodienst naar PDC. Vandaag nog! | dinsdag 4 september 2018

Tijd: september 4, 2018 van 11:45am tot 12:30pm
Locatie: Online
Straat: N.v.t.
Plaats: N.v.t.
Website: https://veghel.personeeldiens…
Telefoonnummer: 085-4444330
Soort HR event: webinar, workshop, seminar
Georganiseerd door: Anja Lawera
Laatste wijziging: 29 Augustus 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Uw arbodienst zorgt voor een snelle terugkeer van uw zieke medewerker op de werkvloer en ook voor een integrale benadering passend voor uw bedrijf. De lijnen met de arbodienst en de bedrijfsarts zijn kort. En heeft u vandaag advies nodig, dan krijgt u deze meestal dezelfde dag nog. Herkent u deze beschrijving? Twijfelt u of schudt u ‘nee’? Dan wil PDC met u op dinsdag 4 september aan tafel om toe te lichten wat in onze optiek een goede dienstverlening is van een arbodienst. Schrijf u in voor het gratis webinar op dinsdag 4 september om 12:00uur. Mis het niet!

Uw medewerkers zijn onmisbaar en vitale medewerkers zijn de motor van uw bedrijf. En verzuimende medewerkers kosten u als onderneming veel geld. Bij een verzuimgeval neemt de arbodienst, als het goed is, de verzuimbegeleiding van u over. Een snelle en goede beoordeling van de arbeidsgeschiktheid van een werknemer die zich ziek meldt. Niks meer en niks minder. Zodat u zich kan blijven focussen op de primaire processen in uw bedrijf.

We lopen met u op dinsdag 4 september aanstaande 10 redenen en tips waar u alert op dient te zijn bij het maken van uw keuze voor een arbodienst. Zoals wet- en regelgeving en de samenwerking met een goed opgeleide casemanager.

Uw keuze tot overstap is overigens pro forma (vrijblijvend) te maken tot en met vrijdag 28 september aanstaande. Dit betekent dat u voor die tijd kunt opzeggen bij uw huidige arbodienst. Noteer deze datum en de datum van het webinar in uw agenda.

Inschrijven webinar

PDC organiseert elke eerste dinsdag van de maand een webinar. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 4 september en start om 12:00 tot 12:30uur. Schrijf u in via deze link of stuur een mail naar post@pdcveghel.nl. We zijn blij met uw inschrijving en deelname is kosteloos.

Graag verwelkomen we u op dinsdag 4 september aanstaande!

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "PDC Webinar | 10 redenen om over te stappen van uw arbodienst naar PDC. Vandaag nog! | dinsdag 4 september 2018" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)