Praktijkdag Strategische Personeelsplanning

HR event details

Praktijkdag Strategische Personeelsplanning

Tijd: november 20, 2018 van 9am tot 5pm
Locatie: BCN
Straat: Daltonlaan 100
Plaats: Utrecht
Website: http://praktijkdagstrategisch…
Soort HR event: opleiding
Georganiseerd door: PW.
Laatste wijziging: 29 Maart 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

U ziet dat uw organisatie niet optimaal stuurt op de strategische inzet van personeel. U denkt dat strategische personeelsplanning (SPP) een handig hulpmiddel is om dit meer doelgericht, toekomstgericht en over afdelings-/ divisiegrenzen heen te doen. U merkt dat het management niet direct warm loopt voor SPP: weer een HR-tool erbij en het is al zo druk. Eerst mijn afdeling op orde, dan komen die lange termijn zaken daarna wel.

Hoe zorgt u ervoor dat u op het juiste niveau ‘aan tafel komt’ en als professionele gesprekspartner uw expertise in kunt brengen? Hoe waakt u ervoor dat SPP geen speeltje van HR wordt, maar dat het management de ‘sense of urgency’ voelt om er mee aan de slag te gaan? Hoe maakt u hen tot opdrachtgever en mede-eigenaar van het proces? En hoe komt u vervolgens tot een reëel implementatieplan voor SPP in uw organisatie? Deze praktijkdag geeft u de antwoorden!

Wat leert u?
U gaat met de 4 belangrijkste sleutels tot succes aan de slag:

  • Begin bij het waarom;
  • Stel de juiste vragen;
  • Bied feiten en tools;
  • Kom tot een reëel en gedragen stappenplan.

In deze praktijkdag komen we tot een implementatieplan op maat voor uw organisatie. Ter voorbereiding neemt u het HOE-boek voor Strategische Personeelsplanning door. Dit geeft u concrete handvatten hoe een succesvolle SPP-aanpak er in de basis uitziet. Samen maken we een vertaling van de 5 stappen naar uw eigen organisatie. U maakt een plan van aanpak om SPP te introduceren, op maat te maken en te implementeren. In samenspraak met uw management.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Praktijkdag Strategische Personeelsplanning" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)