Ronde Tafel: Duurzame inzetbaarheid in theorie en praktijk

HR event details

Ronde Tafel: Duurzame inzetbaarheid in theorie en praktijk

Tijd: april 12, 2011 van 1:30pm tot 5pm
Locatie: Intus Bosch en Duuin
Straat: Biltseweg 8
Plaats: Bosch en Duin
Website: http://www.intus.nl/index.php…
Telefoonnummer: +31(0)30 - 82 00 315
Soort HR event: ronde, tafel, bijeenkomst
Georganiseerd door: Maarten van Hooidonk
Laatste wijziging: 23 Maart 2011

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Op dinsdag 12 april organiseren Intus en Berenschot een Ronde Tafel bijeenkomst met als thema 'Duurzame inzetbaarheid in theorie en de praktijk’. De bijeenkomst vindt plaats met medewerking van drs. Bianca Weijers en drs. Lotte ten Hove, beiden senior adviseur bij Berenschot.

Doelstelling is om met experts en vakgenoten van gedachten te wisselen en ideeën en ervaringen te delen over de mogelijkheden en praktische toepassing van het duurzaam inzetbaar maken en houden van uw medewerkers.

Tijdens de Ronde Tafel wordt aandacht besteed aan onderwerpen als 'Hoe houd ik medewerkers succesvol duurzaam inzetbaar', 'Welke uitvalredenen zijn er en hoe kan ik daar preventief op inspelen', 'Welke aandachtspunten of valkuilen kom je tegen?'.
Naast behandeling van het onderwerp in de breedte is er speciale aandacht voor de rol en invloed van arbeidsduur en werktijden op blijvende inzetbaarheid van medewerkers.

Programma

  • Presentatie door drs. Bianca Weijers en drs. Lotte ten Hove, waarin aandacht wordt besteed aan hoe organisaties medewerkers duurzaam inzetbaar kunnen houden, welke uitvalredenen er zijn en op welke manieren organisaties hier preventief op in kunnen spelen.
    Daarnaast wordt aandacht besteed aan de wijze waarop een duurzaam inzetbaarheidsproject
    op succesvolle wijze binnen een organisatie kan worden geïntroduceerd.

  • Hoe kan aandacht voor arbeidsduur en werktijden bijdragen aan duurzame inzetbaarheid, en welke bijdrage kan de medewerker hier zelf aan leveren?
    Kan zelfroosteren helpen bij het duurzaam inzetbaar houden van personeel? En hoe ziet zelfroosteren er uit in de praktijk?

  • Discussie met vakgenoten aan de hand van stellingen

  • Napraten tijdens een gezellige borrel

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Ronde Tafel: Duurzame inzetbaarheid in theorie en praktijk" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)