HR event details

Seminar: Veranderdynamiek

Tijd: maart 19, 2019 van 9am tot 5pm
Locatie: Maitland Theater, Driebergen
Plaats: Driebergen
Website: http://www.managementboek.nl/…
Telefoonnummer: 010-4731397
Soort HR event: seminar
Georganiseerd door: ronand jansen
Laatste wijziging: 5 Februari

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

In onze dynamische wereld heb je niet zoveel aan planmatig veranderen. Want dynamiek laat zich niet vangen in vaste faseringen en verandermethoden. Een dynamische wereld verlangt het organiseren van wendbaarheid en een veranderaanpak die uitgaat van experimenteren en leren. Een aanpak die zich kenmerkt door samen spelen.

Hoe komen we tot samenspel zodat we onszelf en onze organisaties kunnen kwalificeren voor de toekomst? Op 19 maart 2019 bieden zes smaakmakers een hele dag concrete inspiratie en delen hun actuele kennis en ervaring met het veranderen van organisaties door samenspel.

Een greep uit het programma:
Dagvoorzitter Jaap Boonstra spreekt over ‘Het spelmodel voor organisatieverandering’. • Ontwikkeldeskundige Manon Ruijters zoomt in op ‘Samenspel van professionals in een lerende organisatie’. • Organisatieadviseur Tjip de Jong vertelt over ‘Verslaafd aan organiseren’. • Bestsellerauteur Hans van der Loo spreekt over ‘Golven van verandering creëren’. • Interventiekundige Shirine Moerkerken zoomt in op ‘Hoe we veranderen’. • Leiderschapsexpert Janka Stoker kijkt naar ‘Goede leiders zweven niet’.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Seminar: Veranderdynamiek" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)