HR event details

Training Gesprekstechnieken

Tijd: november 30, 2010 de hele dag
Locatie: Rotterdam
Website: http://learnit.nl/index.php?c…
Soort HR event: training
Georganiseerd door: Learnit Training
Laatste wijziging: 4 November 2010

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Vanaf het ontbijt tot in de late uurtjes voeren we gesprekken. Het doel en het effect van deze gesprekken is zeer verschillend, van informatief en gezellig tot zakelijk, belangrijk en spannend. Soms zul je je realiseren dat een gesprek niet liep zoals je wilde. Het aanleren van gesprekstechnieken kan je helpen een gesprek te voeren zoals jij dat wilt.

In deze training krijg je voor verschillende typen gesprekken praktische handvatten aangereikt, die je meteen kunt toepassen zodat lastige gesprekken effectiever zullen verlopen. Door het leren van gesprekstechnieken laat deze training zien wat er speelt in een gesprek. Zo komt aan bod hoe het opnemen en overbrengen van informatie werkt. Ook leer je jezelf goed en zorgvuldig uit te drukken en ook goed te observeren en te luisteren. Na het volgen van deze training zul je gesprekken beter weten te sturen en ze zullen transparanter zijn.
Doelgroep van de cursus Gesprekstechnieken

Aan deze cursus kunnen alle geïnteresseerden meedoen.
Onderwerpen die aan bod komen in de cursus

* Basistheorie communicatie
* Non-verbale en verbale aspecten
* Gespreksvaardigheden
* Voeren van een doelgericht gesprek
* Leiden en sturen van een gesprek
* Eigen stijl van communiceren
* Luistervaardigheden
* Vraagtechnieken
* Vergaren van informatie
* Omgaan met emotie en weerstanden
* Kritiek geven en ontvangen
* Omgaan met conflicten
* Advies geven
* Presenteren van voorstellen
* Slecht nieuws brengen
* Assertiviteit
* Rollenspellen en evaluatie met de docent

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist; de stof is geschikt voor iedereen die wel eens een zakelijk gesprek moet voeren. De inhoud kan, afhankelijk van de wensen en ervaring van cursisten, wat verschillen per cursus. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de cursus worden de leerdoelen van de cursisten geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt de definitieve vorm van de cursus bepaald.

Maatwerk
Learnit kan de training geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen. Vooraf aan de training zal onze docent een intake afnemen met de contactpersoon van uw bedrijf. Hierin zal gekeken worden waar de focus van de training dient te liggen. Onderwerpen kunnen aangepast, toegevoegd en afgestemd worden op uw persoonlijke wensen. Zo is het mogelijk slechts een aantal onderwerpen van de training te behandelen en hiermee de nadruk te leggen op de directe trainingsbehoefte van de deelnemers. Meer informatie over de intake vindt u in ons stappenplan. Ook kunnen de praktische oefeningen aangepast worden aan de praktijksituatie.

Aantal dagen: 2
Dagprijs per cursist*: € 400,00
Totaalprijs per cursus: € 800,00
Totaalprijs (excl. BTW): € 800,00
BTW (19%): € 152,00
Totaalprijs (incl. BTW): € 952,00

*inclusief koffie/thee en lunch

NB Dit is een tweedaagse training. Het eerste gedeelte vindt plaats op 30 november, het tweede gedeelte op 1 december 2010. We bieden deze training wekelijks aan op zestien locaties in Nederland. Voor meer informatie kunt u bellen met 020-6369179 of mailen naar info@learnit.nl

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Training Gesprekstechnieken" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)