Training Intuïtief Leiderschap

HR event details

Training Intuïtief Leiderschap

Tijd: februari 18, 2019 om 10am tot maart 26, 2019, 4pm
Locatie: Utrecht
Website: https://www.zencenter.nl/intu…
Telefoonnummer: 0629088342
Soort HR event: training, 4, daagse
Georganiseerd door: Ben Hoogenboom
Laatste wijziging: 30 September 2018

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Je behoort tot een nieuwe generatie professionals, die stappen wil zetten naar mensgericht en intuïtief leiderschap. Je wilt jouw authentieke en intuïtieve kracht inzetten om op een effectieve manier jouw team of organisatie te versterken.

De 4 daagse leiderschapstraining ‘intuïtief leiderschap’ brengt je naar een diepere laag van waarneming en bewustwording en geeft meer impact aan jouw leiderschap. je neemt je beslissingen vanuit een helder voelen én weten.

‘het onzichtbare zichtbaar maken’
Leiderschap heeft ook een ‘onzichtbare’ kant, omdat je naast kennis en aangeleerde vaardigheden ook jouw persoonlijk en intuïtief potentieel wilt inzetten. Als succesvolle leider of leidinggevende wil je handelen vanuit innerlijke motivatie en leren te vertrouwen op jouw innerlijke kompas. Je weet dat je mensen met meer succes kunt stimuleren vanuit authentieke kracht dan vanuit functionele macht. Je durft je open te stellen voor je intuïtie, om zo het ‘onzichtbare’ zichtbaar te maken.

Wat leer je in deze leiderschapstraining?
In de 4 daagse leiderschapstraining ‘intuïtief leiderschap’ staat jouw zelfkennis centraal in relatie tot je (werk)omgeving. Je leert hoe je overkomt op anderen (medewerkers, teams of klanten) en wat er speelt in de onderstroom van intermenselijke processen.

Je vergroot je intuïtieve antenne door non-verbale signalen te herkennen en op een positieve manier te gebruiken. Vanuit een systemisch perspectief leer je te kijken naar het grotere geheel, waardoor je minder snel vanuit emotie reageert. intuïtief leiderschap Oosterse en Westerse inzichten worden toegepast om bij te dragen aan een balans tussen jouw binnenwereld en de hectiek van de buitenwereld.
Lees meer....

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Training Intuïtief Leiderschap" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)