Transformeren naar de optimale HR organisatie

HR event details

Transformeren naar de optimale HR organisatie

Tijd: november 20, 2014 van 4pm tot 7pm
Locatie: Kirkman Company
Straat: Amsterdamsestraatweg 40
Plaats: Baarn
Website: http://www.kirkmancompany.com…
Telefoonnummer: 088-4040400
Soort HR event: workshop
Georganiseerd door: Annemieke Brouwer
Laatste wijziging: 31 Oktober 2014

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Uit onderzoek blijkt dat ruim 1/3 van de lijnmanagers Google een betere bron voor informatie en ondersteuning vindt dan HR. 30% vindt zelfs dat HR hen actief blokkeert in het maken van beslissingen. Dit bevestigt wat wij tegenkomen in de opdrachten die we voor onze klanten doen. Er bestaat een mismatch tussen de dienstverlening die HR aanbiedt en de behoeftes van de business.

Dit zet HR op een alles-of-niets kruising. “Gaan we de stap maken en daarmee de perceptie van de business voorgoed veranderen of blijft het leveren van fundamentele ‘toegevoegde waarde’ een utopie? En dat is niet het enige dilemma; ook efficiency-slagen en kosten- en personeelsreductie zijn aan de orde van de dag." Dit alles vereist een herijking van de HR organisatie op zowel organisatie, diensten, mensen, processen en IT, oftewel een HR transformatie. Om succesvol te zijn is het niet meer voldoende slechts één van deze aspecten te optimaliseren.

Heb jij een visie ten aanzien van deze ontwikkelingen, of ben je gewoonweg geïnteresseerd in het onderwerp? Meld je aan voor de BOTS!

“Transformeren naar de optimale HR organisatie”
Donderdag 20 november 16:00 - 19:00 uur
Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn>

Gastspreker: Fred Fens │ Global Director Change Management │ DSM Corporate Human Resources
“De wereldwijde HR transformatie van DSM richt zich op het generen van een efficiënte en effectieve HR organisatie die dichtbij de business staat en toegevoegde waarde creëert. Dit doel zal niet bereikt worden met enkel standaardisatie en acties gericht op outsourcing. Wij hebben gekozen voor een transformatie in de puurste vorm: een vernieuwde People Strategy, een verbeterde en wereldwijd toepasbaar Target Operating Model, een uitbesteedde salaris- en personeelsadministratie (implementatie van ESS en MSS), een volledige herziening van onze HRIS portfolio, het bewerkstelligen van functional excellence met onze Centers of Excellence, ontwikkelprogramma’s voor HR Business Partners en HR Business Specialisten en een specifiek programma voor people managers. Alles bij elkaar genomen is het een lange en veeleisende reis. Maar zeker een reis die het waard is om te maken.”

Over de BOTS:

Een Benen-Op-Tafel-Sessie is een open discussie naar aanleiding van ervaringen van de gastspreker(s) en de aanwezigen. De BOTS is besloten en heeft een informeel karakter. Het zal plaatsvinden in Villa Beukendael bij Kirkman Company, in de bossen van Baarn. Aan de BOTS zijn geen kosten verbonden.

Meld je aan via de website van Kirkman Company.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Transformeren naar de optimale HR organisatie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)