Van Oud naar Nieuw leiderschap themamiddag

HR event details

Van Oud naar Nieuw leiderschap themamiddag

Tijd: november 12, 2012 van 1pm tot 7pm
Locatie: Deventer
Website: http://www.vistrainingen.nl/T…
Telefoonnummer: 0715230695
Soort HR event: workshop
Georganiseerd door: VIStrainingen
Laatste wijziging: 16 Oktober 2012

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Onze werkende wereld gaat er steeds meer anders uitzien. HNW, druk op de ketel, slimmer werken, de impact van sociale media, en meer behoefte aan persoonlijk leiderschap. Dit alles vraagt echt om Nieuw Leiderschap. Van dagelijkse sturing naar sturen op afstand. Van controle naar vertrouwen. Organisaties zijn gebaat bij flexibele medewerkers die kunnen inspelen op wat er in de wereld om hun heen gebeurt. De uitdaging van de nieuwe leider is om mensen in hun kracht te zetten en houden en zorgen voor verbinding met de organisatie(doelen).

Aan de hand van Tica's nieuwe boek " Nieuwe Leiders gevonden"legt Tica uit wat onze visie is op Nieuw Leiderschap en hoe dit er in de praktijk uit kan zien. De ervaringen van Tica en de Vistrainers willen we graag met jullie delen.

De workshop is in samenwerking met Centrum voor Menskracht. Beide organisaties zijn praktisch van aard en believers als het gaat om Menskracht en de rol van Nieuw Leiderschap.

Natuurlijk zijn we deze middag ook nieuwsgierig naar jullie VISies en ervaringen met betrekking tot Nieuw en oud Leiderschap.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Van Oud naar Nieuw leiderschap themamiddag" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)