Verzuimgesprekken (ziek = ziek, verzuim is een keuze)

HR event details

Verzuimgesprekken (ziek = ziek, verzuim is een keuze)

Tijd: september 19, 2019 van 12:45pm tot 8pm
Locatie: Zeist
Plaats: Centraal in het land
Website: http://vandenbergtraining.nl/…
Telefoonnummer: 06 20919426 (direct)
Soort HR event: training
Georganiseerd door: Van den Berg Training & Advies
Laatste wijziging: 17 Juli

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Hoe komt het dat medewerkers die, als zij in de ochtendkracht lezen dat er een griepepidemie op komst is, zich prompt ziek melden? Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze. Immers, wat doet iemand die ’s-ochtends met hoofdpijn opstaat? Neemt hij een aspirientje en gaat hij naar zijn werk of blijft hij thuis? Ook jij als leidinggevende maakt keuzen. Verloopt die ziekmelding via jou en houd je contact met de afwezige medewerker? Voer jij een verzuimgesprek met een medewerker die zich nu al voor de vierde keer dit jaar zich op maandag ziek meldt? Laat jij spoedcontroles uitvoeren en bespreek je in het Sociaal Medisch Team de langdurige en moeilijke ‘gevallen’?
Verzuim is een optelsom van keuzes en dus een vorm van gedrag en gedrag in beïnvloedbaar. Wat is jouw rol als leidinggevende bij voorkomen en terugdringen van het verzuim op hun afdeling. De antwoorden komen aan bod in de training Verzuimgesprekken.

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Verzuimgesprekken (ziek = ziek, verzuim is een keuze)" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)