Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie

HR event details

Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie

Tijd: juli 18, 2019 van 10:30am tot 11:15am
Locatie: Je eigen (thuis)werkplek
Website: https://2daysmood.com/webinar…
Soort HR event: webinar
Georganiseerd door: 2DAYSMOOD
Laatste wijziging: 1 Juli

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Steeds meer bedrijven erkennen de positieve impact van werkgeluk op de bedrijfsresultaten. Zo worden er diverse Chief Happiness Officers en Werkgelukdeskundigen aangenomen of opgeleid! Maar dan?

Hoe integreer je werkgeluk eigenlijk in je bedrijfsstrategie? Hoe past het ‘zachte’ werkgeluk op de strategische agenda naast de ‘harde’ KPI’s; omzet, kostenbesparing, marktaandeel en klanttevredenheid. Daarnaast lijkt het creëren van draagvlak voor werkgeluk binnen de organisatie een enorme uitdaging. Waar begin je?

Onze organisatiepsycholoog Selma Fehrmann gaat jou in deze webinar voeden met wetenschappelijke kennis, praktijkervaringen en slimme tips. Het doel is om jou inspiratie en handvatten te geven, zodat jij werkgeluk een prominente plek kan geven in de bedrijfsstrategie. Niet omdat het zo positief klinkt, maar omdat de cijfers en resultaten door werkgeluk zo positief zijn! En dat wil je kunnen bewijzen, om draagvlak te krijgen én behouden.

Je leert op welke manieren werkgeluk past de bedrijfsstrategie en welke systematische en meetbare benaderingen de impact kunnen vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in ons effectieve Happiness Improvement Plan (H.I.P.), gebaseerd op de SMARTER methode voor het definiëren van doelen.

Na deze webinar begin je jouw middag vol met wetenschappelijke kennis, tips en een strategische aanpak om aan de slag te gaan met werkgeluk. Je krijgt na afloop ook een gratis whitepaper inclusief ons Happiness Improvement Plan toegestuurd!

MELD JE AAN

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)