Workshop: Het zichtbaar maken van talent

HR event details

Workshop: Het zichtbaar maken van talent

Tijd: april 10, 2014 van 9:30am tot 12pm
Locatie: Wageningen
Straat: Molenstraat 6
Plaats: WAGENINGEN
Website: http://www.hrorganizer.com/nl…
Telefoonnummer: 0317-465460
Soort HR event: gratis, workshop, inclusief, lunch
Georganiseerd door: Manon ter Weyden
Laatste wijziging: 24 Maart 2014

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

HRorganizer organiseert op 10 april een gratis workshop. Tijdens deze workshop maakt u kennis met Performance Motivalent, een nieuwe tool beschikbaar in HRorganizer. Geen ingewikkelde definities meer. Geen moeilijke stellingen of lange vragenlijsten. Gewoon op individueel of teamniveau zichtbaar maken waar welke talenten zitten en hoe deze in een samenwerking optimaal ingezet kunnen worden. Op een speelse manier die weinig tijd kost.

Team Performance Motivalent
De TPM-tool richt zich op het verbeteren van de teamperformance. Op basis van talenten en motivatoren wordt er een beeld gecreëerd van de kwaliteiten die er binnen het team aanwezig zijn. Hierdoor wordt zichtbaar waar de kracht ligt van het team en waar het mogelijk nog aan kracht ontbreekt. Dit geeft leidinggevenden de informatie en aanknopingspunten die zij nodig hebben bij het nemen beslissingen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Individual Performance Motivalent
De IPM-tool neemt individueel talent onder de loep, door de relatie te leggen tussen motivatoren, talenten én omgeving. De tool helpt hierdoor bij het beter benutten van uw potentieel. Concrete handvatten voor het versterken van uw talenten helpen u dit talent effectief in te zetten in de dagelijkse (werk)praktijk.

PS: Meldt u zich aan voor de workshop, dan krijgt u de mogelijkheid om zelf direct gratis gebruik te maken van de nieuwe IPM-tool. Tijdens de workshop ontvangt u de rapportage en feedback.

Inschrijven via Individueel-Performance-Motivalent-HRorganizer.pdfhttp://www.hrorganizer.com/nl/workshops

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "Workshop: Het zichtbaar maken van talent" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)