WORKSHOP 'MEDEWERKERS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 3 OKT 2019

HR event details

WORKSHOP 'MEDEWERKERS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 3 OKT 2019

Tijd: oktober 3, 2019 van 12pm tot 5pm
Locatie: Friso Kazerne
Straat: Nieuwe Kazernelaan 2-D42
Plaats: 6711 JC Ede
Website: https://fanfactory.nl/
Telefoonnummer: 0318 493 180
Soort HR event: workshop
Georganiseerd door: Domenique van Nielen
Laatste wijziging: 10 Juli 2019

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Hoe verzeker je dat de prestaties van jouw medewerkers in lijn zijn met de standaarden van het merk? En hoe borg je dit? De ervaring van jouw klanten/gasten/patiënten is tenslotte afhankelijk van jouw collega's op de werkvloer, dus die moet goed zijn, ook als jij er zelf niet bent!

Hoe zorg je dat medewerkers zich zo betrokken voelen in hun werk, dat ze juist beter presteren door de vrijheid die je ze geeft? Weten zij waar ze aan bijdragen?

Wij vertellen jou in dit Fan Lab hoe je verschillende generaties medewerkers betrekt bij de organisatie, continu ontwikkelt via een digitaal platform en activeert op de werkvloer. Inclusief die parttimer die maar 4 uur per week bijklust… Wij weten waarom welke manieren werken om kennis over te brengen en bovenal: medewerkers te activeren tot betere prestaties.

Kom naar het Fan Lab over ‘Medewerkers; hoe krijg je ze zover?’ om deze lastige code ook voor jouw doelgroep te kraken. Schrijf je hierin!

Er zijn beperkte plekken voor deze middag beschikbaar.
Per organisatie maximaal twee plaatsen beschikbaar.
​Omdat wij talentontwikkeling willen stimuleren maken we ook twee plekken vrij voor trainees, mits vergezeld door een collega uit hetzelfde bedrijf!

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "WORKSHOP 'MEDEWERKERS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 3 OKT 2019" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)