WORKSHOP 'MILLENNIALS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 4 JUL 2019

HR event details

WORKSHOP 'MILLENNIALS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 4 JUL 2019

Tijd: juli 4, 2019 van 12:30pm tot 5pm
Locatie: WAT pand
Straat: Nieuwe Kazernelaan 2-D4
Plaats: Ede
Website: https://fanfactory.nl/actueel…
Telefoonnummer: 0318 493 180
Soort HR event: workshop
Georganiseerd door: Fan Factory
Laatste wijziging: 21 Juni 2019

Exporteer naar Outlook of iCal (.ics)

HR event beschrijving

Hoe verzeker je dat de prestaties van jouw medewerkers in lijn zijn met de standaarden van het merk? En hoe borg je dit? De ervaring van jouw klanten/gasten/patiënten is tenslotte afhankelijk van jouw collega's op de werkvloer, dus die moet goed zijn, ook als jij er zelf niet bent!

Hoe zorg je dat medewerkers zich zo betrokken voelen in hun werk, dat ze juist beter presteren door de vrijheid die je ze geeft? Weten zij waar ze aan bijdragen? Dat is de balans waar de Millennials zo hard naar op zoek zijn!

Wij vertellen jou in dit Fan Lab hoe je deze lastige, maar o-zo belangrijke groep medewerkers betrekt bij de organisatie, continu ontwikkelt via een digitaal platform en activeert op de werkvloer. Inclusief die parttimer die maar 4 uur per week bijklust… Wij weten waarom welke manieren werken om kennis over te brengen en bovenal: medewerkers te activeren tot betere prestaties.

Kom naar het Fan Lab over ‘Millennials; hoe krijg je ze zover?’ om deze lastige code ook voor jouw doelgroep te kraken, Meld je aan via de volgende link!.https://fanfactory.nl/actueel/workshop-medewerker-activatie-4-jul-2019

Prikbord

Laat een reactie achter

Geef aan of je "WORKSHOP 'MILLENNIALS; HOE KRIJG JE ZE ZOVER?' | 4 JUL 2019" wilt bijwonen. Daarna kun je nog andere reacties hieronder toevoegen.

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

Bijwonen (1)