Voor een internationale onderneming ben ik op zoek naar software voor het bijhouden van ontiwkkelingsafspraken, cv's, competenties, performance, signaleringen ed. Veelal zit dit 'gebakken' in een ERP systeem maar onze bedrijven hebben niet een éénduidig systeem. Iemand suggesties voor een performance management systeem? Evt. via cloud oplossing ipv lokale installaties.

Aantal keer bekeken: 261

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Hallo Alexander,

Wij hebben 2 smaken in onze portfolio: een Nederlandse en een internationale oplossing. Beide aangeboden op basis van SAAS. Onze internationale variant is natuurlijk meertalig en heeft als belangrijke USP dat ze via webservices koppelbaar is met diverse systemen. Je kan contact met mij opnemen via edwin.bronts@daywize.nl of 030 - 2238185.

Met vriendelijke groet,

Edwin Bronts
Beste Alexander,

Wij zijn producent en leverancier van HRreport. Een integraal e-HRsysteem voor medewerker, manager, HR en Control met daarin alle HR-instrumenten ondergebracht zoals prestatie en ontwikkeling (met: compententies, opleidingen en certificeringen en HR3P) en actie- en signaleringslijsten. En, indien wenselijk, ook ondermeer verlof, overwerk, bizonder verlof, planning, ziekte en werkhervatting, digitaal dossier, werving en selectie etc.

HRreport is momenteel in gebruik bij relatief kleine (30 medew.) en zeer grote organisaties (10.000+) en wordt afhankelijk van de klantwens aangeboden als SaaS oplossing alwel een lokale installatie.

Ik wil je graag uitnodigen om eens van gedachten te wisselen.

Hartelijke groeten, Marcel la Brijn (m.labrijn{@}hrreport.nl, 0499-462198)

RSS