Wie heeft er een tip hoe en waar ik kan checken of de salarissen die bij het bedrijf waar ik momenteel als interim'er werkzaam ben, marktconform zijn.
Het betreft een internationaal (elektro) technisch installatiebedrijf in de maritieme sector met functies zoals: projectmanager, sitemanager, installateur (monteur), tekenaar, IT specialist, programmeur, sales engineer etc.
Er wordt geen CAO gevolgd.
Of wie werkt er bij een vergelijkbaar bedrijf en wil de salarisschalen van hun organisatie met mij delen? Uiteraard zal ik deze gegevens vertrouwelijk behandelen.
Alvast hartelijk dank.

Aantal keer bekeken: 508

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Beste Marlies,

momenteel loopt een Regionaal beloningsonderzoek wat wij als H&S Adviesgroep uitvoeren in de regio Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Hiermee kan je salarisinformatie verkrijgen zonder andere kosten dan de tijd die je er in steekt om het onderzoek in te vullen. Zie ook www.hsadviesgroep.nl of bel me op 072-5125230.

Groet Ruud Loos
H&S Adviesgroep

Hallo Ruud,

Dank voor je berichtje, ik ga me erin verdiepen.

Groet Marlies

Dag Marlies, goede informatie hoeft niet duur te zijn, maar kost wel geld. De adviesbureaus die deze informatie verzamelen kunnen immers niet van de lucht leven. Eén troost, die informatie wordt wel steeds betaalbaarder.

Rolf Baarda (Bureau Baarda Beloningsmanagement)

RSS