Goedemiddag,

een aantal jaren terug ben ik min of meer in de functie van P&O-functionaris gerold. Ik heb een HBO opleiding gevolgd waarin ik een halfjaar een specialisatie gericht op P&O heb gevolgd. Daarnaast heb ik door de jaren heen een aantal cursussen over specifieke P&O gerelateerde onderwerpen gevolgd. Toch wil ik mij verder bijscholen/specialiseren in het P&O gebeuren. Hierin zijn bij mijn werkgever ook voldoende (doorgroei)mogelijkheden. Nu overweeg ik sterk om een master HRM aan de RUG te gaan volgen. Ik zou dan eerst een schakeljaar moeten doen en dan kunnen starten met de master.

Ik ben erg benieuwd of er mensen op dit forum zijn die dit traject ook hebben gevolgd en wat de ervaringen zijn qua niveau en studiebelasting. Ook ben ik voornemens ernaast minimaal 3 of 4 dagen te blijven werken, is dit volgens jullie inschatting realistisch? Ten slotte ben ik benieuwd naar de toepasbaarheid van het geleerde in het werkveld.

Aantal keer bekeken: 363

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Beste D. Hoewel wij als HR opleider geen master opleidingen bieden, hebben we mogelijk wel een interessant alternatief om te overwegen: de opleiding HR Business Partner. In tegenstelling tot sec kennisoverdracht en het volgen van colleges, is dit een praktische HBO+ opleiding met docenten uit de praktijk, die de focus legt op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de HR professional. Daarnaast werk je gedurende de opleiding aan een praktisch implementeerbare businesscase, waarmee je direct waarde aan de business van jouw organisatie toevoegt. Deze 8-daagse opleiding is bovendien uitstekend te combineren met werk en gezin.

Voor meer informatie kan ik je aanraden even contact met onze opleidingsmanager Caroline Posthuma te leggen via cposthuma@bptraining.nl of een kijkje op onze website nemen te nemen: http://bptraining.nl/hr-business-partner-opleiding/

RSS