Presentatie (aan huis) over Cybercriminaliteit, Privacy en Social Media.

Security-awareness en het veilige gedrag van medewerkers wordt steeds vaker erkend als de belangrijkste factoren bij het verlagen van het risico op cybercriminaliteit. Om de mensen in een organisatie bewust te maken van de verschillende gevaren en risico's heeft Sebyde Academy een informele (niet-technische!) presentatie ontwikkeld die al voor velen een echte eye-opener is geweest. Voor een verslag van een van deze sessies zie: https://www.sebyde.nl/evenement-crimineel-ontbijtje/

Deze presentatie is bedoeld voor iedereen in de organisatie die met ICT-middelen en bedrijfsinformatie werkt.
Tijdens deze 1,5 - 2 uur durende (niet-technische!) presentatie nemen we de mensen mee naar de wereld van het Internet en de bijbehorende risico’s en gevaren. We vertellen over het gebruik en de groei van het Internet en de manieren/methodes die door cybercriminelen worden gebruikt om achter bedrijfsinformatie te komen.
Speciale aandacht voor het gebruik van social media, de gevolgen van het plaatsen van informatie op Social Media en hoe de gegevens misbruikt kunnen worden via “Big Data Analysis”. We geven een aantal handvatten mee voor op de eigen werkplek.

Deze presentatie laat de mensen nadenken over de informatiebeveiliging, zowel op het werk als thuis. Het is een informele sessie, veel voorbeelden, filmpjes en veel interactie.

Vergoeding
De vergoeding die we voor het organiseren van deze presentatie (bij u aan huis) vragen is 495 Euro voor een groep van maximaal 25 personen. Dit betekent een investering van minder dan 20 Euro per persoon. Reiskosten worden in rekening gebracht @ 45 cent per gereden kilometer.

Aantal keer bekeken: 185

Bijlagen:

Plaats een reactie