Hoi allemaal,

Ik ben op zoek naar een goed bedrijf, dat preventief Medisch onderzoek aanbiedt tegen een nette prijs. Dit willen we dan aanbieden aan alle werknemers boven de 50- of 45 jaar.

We zitten te denken aan een onderzoek van hart (ECG / in rust en fiets), bloed- en urineonderzoek, BMI, bloeddruk, longtest, eventueel onderzoek levenstijl. En aansluitend gesprek en advies voor betreffende werknemer.

Ik ben al bekend met ArboNed, HME Medical, Dr. Keulen kliniek en Xerio, maar kom er nog niet helemaal uit en vergelijken is lastig (appels/peren) ... wil graag van mede P&O-ers een goed advies!

Hoor het graag!

Alvast bedankt!
Karen van der Weel
P&O enzo (personeelsadvies voor het MKB)

Aantal keer bekeken: 471

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

bij mijn vorige werkgever heb ik een onderzoek gedaan naar wat er onderzocht moest worden voor welke doelgroep. ik heb ook de verschillende prijzen en nazorgtrajecten onderzocht. Je kunt wel een PMO doen maar als er nadien niets met de opvolging gedaan wordt dat ben je er niets mee opgeschoten. wij hebben bijvoorbeeld gekeken naar mensen in productie in een lawaaierige omgeving± belangrijk is dat zij een gehooronderzoek krijgen en een ergonomisch onderzoek op tillen en bewegen. Bij kantoormedewerkers is eerder een beeldschermonderzoek van belang. de grote partijen bieden vaak een standaard pakket aan ben ik achter na mijn onderzoek - benchmark terwijl juist de kleinere arbodiensten meer maatwerk leveren tegen een vaak betere prijs. Ik heb nog een prijsonderzoek - vergelijk liggen van 4 partijen uit 2014. laat maat weten of je interesse hebt. het is een excel waarbij wij wel alles hebben laten onderzoeken. vanwege wisseling van werkgever heb ik de offertes niet meer maar die ie met gemak op vragen bij de partij waar wij voor hebben gekozen.

Wat wil je net dat PREVENTIEVE MEDISCHE onderzoek voorkomen...? (Ziekte-)verzuim?, kosten?, juridische procedures?
Wil je een pmo aanbieden om jezelf als een zorgzame werkgever te profileren of wil je voldoen aan een wens van de or.

Als je hier uit bent... Bedenkt dan verschillende mogelijkheden, naast pmo, om je doel te bereiken.

Maak selectiecriteria (kosten, mate waarin het doel bereikt wordt, tijd dat het je kost, benodigde deskundigheid...)

Scoor die mogelijkheden en kom tot een besluit binnen het forum dat past binnen jouw bedrijf (in de or, directie overleg...)

Succes!
Je zou eens naar Arbobutler in Amsterdam kunnen kijken. Modern arbobeleid gericht op preventie.

Ik heb goede ervaringen met en hoor nog steeds goede geluiden over Equilar(www.equilar.nl). Zitten ook in gehele land.Vicky Kermans is daar " the leading lady".Practisch, snel en professioneel.

Kijk eens op www.simplecheck.nl Klinkt simpel maar doe dit heel goed. Komen met een bus langs de bedrijfslocaties zodat de werkonderbreking minimaal is. Jong en dynamisch bedrijf met vreatieve en goede aanpak. Succes!

RSS