Hallo P&O collega's,

Ik ben op dit moment druk bezig met reorganisatie werkzaamheden, kijken op welke manier we in de kosten kunnen besparen en ook wat dat gaat betekenen als we van een aantal mensen afscheid gaan nemen. Ik ben bekend met het afspiegelingsbeleid, maar ik weet ook dat hier rekenmodules voor zijn die je kunt gebruiken (dan hoef je zelf niet al het rekenwerk te doen).

Helaas kan ik niets meer vinden op internet. Het UWV bood ook altijd een rekenmodule aan, maar die is sinds 1 april 2014 niet meer actief vanwege aantal wijzigingen in het afspiegelingsbeleid.

Wie kan mij helpen aan een goed (excel)bestand waarin je o.a. de naam, functie, leeftijd en datum in dienst kan invullen, zodat je kan zien wie er uitrolt betreft afspiegeling.

Ik hoor graag.

Saskia Timmermans
saskiatimmermans@live.nl

Aantal keer bekeken: 2766

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Hallo Saskia,

Per 1 april 2014 is het afspiegelingsbeginsel in het Ontslagbesluit gewijzigd. Door deze wijziging is het 'Rekenprogramma Afspiegeling' niet langer bruikbaar. UWV werkt naar eigen zeggen aan een herziening. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de rekentool weer gebruikt kan worden.

Hoi Saskia,

Ik was even benieuwd of jij nog wat verder bent gekomen met de berekening afspiegeling.
Ik ben zelf nl ook wat aan het voorbereiden.

Dank voor je reactie.

Groeten, Mariska Andrik

RSS