Secretaresses staan met lege handen op 23ste secretaressedag

Almere, 5 april 2012 – De verwachtingen van aankomende secretaressedag zijn buitengewoon laag. Maar liefst driekwart (75 procent) van de secretaresses ontvangt geen attentie, althans als zij hun werkgever goed inschatten. Vorig jaar sprak 45 procent van de secretaresses dezelfde verwachting uit. Uit onderzoek van Unique blijkt dat de verwachtingen jaar op jaar flink naar beneden worden bijgesteld.

Slechts 8 procent van de secretaresses durft dit jaar op een attentie te rekenen. Zij hebben de vaas klaar staan en kijken nu al uit naar hun bloemen. Daarnaast heeft 4 procent een attentie zeker gesteld door zelf de organisatie op zich te nemen. Zij geven aan elk jaar hun eigen cadeau te bestellen. Voor het overige deel (13 procent) blijft het nog een verrassing tot aan secretaressedag. Zij hopen niet vergeten te worden door hun werkgever.

“Als er iemand zijn werkgever goed kan inschatten, dan zijn het secretaresses wel. Hopelijk zitten ze er dit keer naast, want het zou jammer zijn als deze dag uitvaagt”, aldus Raymond Puts, algemeen directeur bij Unique. “Om werkgevers te stimuleren deze dag aan te grijpen om waardering uit te spreken naar hun secretaresses, maken we het zo eenvoudig mogelijk. Een seintje via onze website is al voldoende om kosteloos en discreet een attentie te regelen.”

Over de actie
Al jaren doen werkgevers voor een attentie op secretaressedag een beroep op Unique. Via www.unique.nl/secretaresse_actie kunnen werkgevers zich voor 9 april aanmelden om een attentie voor hun secretaresse te ontvangen. Unique verwacht dit jaar 2.500 attenties te verzorgen.

Aantal keer bekeken: 236

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht

Een andere leuke attentie voor de secretaresse (en de andere medewerkers) binnen uw organisatie is korting op theater, musicals, concerten, cabaret, en nog veel meer. Kijk eens op www.mijnbca.nl

RSS