De 5 populairste HR boeken over Competentiemanagement uit de HRBase boekenwinkel zijn:

1.) Competentiespel
2.) Zakboek geslaagd projectmanagement
3.) Kookboek voor teams
4.) Het POPpingspel
5.) Coachen op gedrag en resultaat

Hieronder vind je een korte omschrijving van elk van de boeken.
Of ga naar onze boekenwinkel en bekijk alle boeken.

Competentiespel

Spelenderwijs je competenties ontdekken

Rick Luijmes
Waardering: 3 (16 stemmen)
Prijs: €39.95

Welke competenties heb ik in huis? Waar ben ik erg goed in? Welke kwaliteiten moet ik nog verder ontwikkelen om mijn functie goed uit te oefenen? En welke competenties heb ik nodig als ik die nieuwe baan wil hebben? Speel het 'Competentiespel' en u krijgt antwoord op al deze vragen.

Zakboek geslaagd projectmanagement

op basis van IPMA-competenties

Jacques Dierick en Marijke van Biezen
Waardering: 4.5 (8 stemmen)
Prijs: €22.99

Projecten: wie komt er niet mee in aanraking? Maar wat maakt iemand nu een goede projectmanager? Om het kaf van het koren te scheiden is de IPMA-certificering in leven geroepen. Het 'Zakboek voor geslaagd projectmanagement' is een praktisch en handzaam boek voor iedereen die zich bezighoudt met projectmanagement. Het gaat in op de competenties en behandelt alle stof die nodig is voor de IPMA-examens op C- en D-niveau.

Kookboek voor teams

20 praktische oefeningen voor de teamcoach

Esther de Haan
Waardering: 4.5 (8 stemmen)
Prijs: €16.50

'Kookboek voor teams' is voor teamcoaches die op zoek zijn naar variatie in de werkvormen die zij hanteren bij het coachen. En voor trainers die hun trainersvaardigheden willen uitbreiden met coachingsvaardigheden, zodat ze met minder energie meer resultaat behalen.

Het POPpingspel

Van intentie naar actie: formuleer je eigen persoonlijk ontwikkelplan

Christine Buschgens en Eva Lotte Verdonk
Waardering: 3.5 (19 stemmen)
Prijs: €32.50

Waar ben ik goed in? Wat kan ik nog verbeteren? Welke competenties wil of moet ik verder ontwikkelen en hoe pak ik dat aan? Vragen die voor veel mensen herkenbaar zijn, maar het zetten van een eerste stap naar een concreet Persoonlijk Ontwikkel Plan is vaak niet zo eenvoudig. Het POPpingspel helpt u daarbij. Dit kaartspel prikkelt u na te denken over uw functioneren en verbeterpunten te signaleren. Een must voor gedreven werknemers en voor iedere eigentijdse HRM-afdeling!

Coachen op gedrag en resultaat

Praktijkgids voor het ontwikkelen van resultaatgericht gedrag

Nico Smid en Martijn van der Woude
Waardering: 4 (30 stemmen)
Prijs: €60.00

'Coachen op resultaat en gedrag' verscheen voor het eerst in 1998. Sindsdien is het een aantal malen herdrukt. Vele managers en coaches, P&O-functionarissen, HR-adviseurs en gedreven medewerkers gebruiken het als leidraad voor het bereiken van maximale resultaten op de werkplek. Nieuwe inzichten in de ontwikkelbaarheid van competenties en in de relatie tussen competenties en persoonlijkheid hebben geleid tot deze geheel herziene uitgave.

Aantal keer bekeken: 595