Informatie:

Recruiters United

Recruiters United is hét netwerk van en voor arbeismarktprofessionals.

Website: http://www.recruitersunited.com
Locatie: Naaldwijk
Leden: 38
Laatste wijziging: 15 Augustus 2011

Recruiters United is hét netwerk voor recruiters

Professioneel recruitment is een vak. Daarom is er het netwerk voor recruiters: Recruiters United.

Doelstelling
Doelstelling is het professionaliseren van het vak recruitment middels het regelmatig organiseren van diverse vakgerelateerde bijeenkomsten onder meer hét enige jaarcongres op het vakgebied recruitment.

Doelgroep
Je vindt recruiters als specialisten in organisaties (corporate recruiter) en als intermediair bij professionele werving- en selectiebureaus (bureaurecruiter). In ieder geval ben je als recruiter verantwoordelijk voor het werven en selecteren van het meest kostbare goed van een organisatie: de mens. Een goede recruiter heeft affiniteit met twee vakgebieden: Personeel en Organisatie en Marketing. Enerzijds is het belangrijk dat intern een aantrekkelijk aanbod wordt geformuleerd richting (potentiële) medewerkers. Anderzijds moet extern de doelgroep worden gevonden en aangesproken. Recruiters hebben dan ook een heel diverse achtergrond: van P&O’er tot marketeer, van intercedent tot verkoper. Bij Recruiters United tref je vakgenoten en collega’s en wordt je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in jouw vakgebied. Tevens worden bijeenkomsten bezocht door vertegenwoordigers van gelieerde organisaties zoals uitgeverijen, jobsites, etc. Zodat je op de hoogte blijft van alle vakgerelateerde informatie en je netwerk kunt verbreden.

Activiteiten
De landelijke bijeenkomsten hebben vaste onderdelen: actuele onderwerpen worden door toonaangevende sprekers gepresenteerd in de vorm van praktijkvoorbeelden en voorzien van een theoretische basis. Het grootste evenement is het jaarcongres Recruitment met
vele grote sprekers en enerverende tafelsessies waarin deelnemers in kleine groepen met elkaar in discussie gaan over relevante en actuele onderwerpen. Tevens wordt op een prettige wijze het klankborden gestimuleerd bij de afsluitende netwerkborrels. Naast
de landelijke bijeenkomsten voor alle deelnemers worden er specifieke activiteiten georganiseerd voor bureau- of corporate recruiters.

* Deelname aan het netwerk Recruiters United biedt je vele activiteiten en aanbiedingen.
  Sluit je nu aan bij Recruiters United

* Meer informatie over sponsormogelijkheden? Kijk dan hier.

The evolution of recruitment

HR-forum

Deze groep heeft nog geen geplaatste HR berichten.

Prikbord

Reactie van Marco Plas on 19 mei 2011 at 4:33pm
Beste Marja, bedankt voor het forum Recruiters United.

We hebben onlangs een werelwijde online referral recruitment site gelanceerd www.referralrecruitment.com. Banen met beloningen worden via een Private Job Board (niet zichtbaar) en/of recentelijk ook mogelijk via een Public Job Board (zichtbaar) vervuld door aanbrengers.

In hoeverre zou Recruiters United geschikt zijn om betreffende tool/site ook in buitenland onder de aandacht van recruiters te brengen. Bijv. welke landen zijn op jullie site vertegenwoordigd etc.

Vr. gr. Marco Plas. Referralrecruitment.com

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van Recruiters United om reacties te kunnen toevoegen!

 

Leden (34)