FIT-gesprekken voor een betere employee experience

Organisaties waar medewerkers werken die elke dag het beste van zichzelf geven en weten op welke wijze zij kunnen bijdragen aan een gemeenschappelijke ambitie zijn de winnaars van morgen. Zij boeren niet alleen financieel beter, maar zijn ook innovatiever en kennen een hogere klanttevredenheid. Hoe nu met FIT-gesprekken, Het goede Gesprek en andere namen voor continue dialogen tot een betere employee experience te komen?

Nog plek in de Masterclass Het Nieuwe Beoordelen, 9 april


Fit In de Toekomst Onderzoek wijst uit dat als mensen in hun kracht worden gezet (versterk wat werkt!) zij het ook langer en met plezier volhouden. Nu de Nederlandse beroepsbevolking vergrijst en mensen tot hun 67-ste door moeten werken, zijn HR-thema’s als vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk actueel. Deze onderwerpen kunnen worden besproken in zogenoemde FIT-gesprekken en dat staat voor:

• Functioneren : prestatie

• Inzetbaarheid: vitaliteit, employability op korte en lange termijn

• Toekomst : ontwikkeling en ambitie


FIT staat niet alleen voor fit zijn, maar vooral voor Functioneren In de Toekomst. Klik hier voor het gehele artikel Het Nieuwe Beoordelen, lerend presteren uit HR Overheid, januari 2019.

Aantal keer bekeken: 585

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland