impact nieuw vervoersbeleid op uw medewerkers?

Werkt u aan nieuwe vervoersmaatregelen of mobiliteitsbeleid, bijvoorbeeld om personeelskosten te besparen of uw milieudoelstelling te halen? Dan ervaart u waarschijnlijk dat het vaak lastig is om fact-based beslissingen te nemen bij het ontwikkelen van nieuw vervoersbeleid.

Dat is vanaf nu anders: Sinds kort kunnen werkgevers met de MobilityAnalyst-tool objectief en overzichtelijk in kaart brengen wat het effect is van specifieke werkgeversmaatregelen in termen van reiskosten, reistijd en CO2-uitstoot.
De tool maakt direct inzichtelijk wat het effect van thuiswerkbeleid, fietsbeleid of bijvoorbeeld OV-beleid is op de medewerker, het bedrijf en het milieu. Door te spelen met schuifjes en waarden maakt de gebruiker zelf scenario’s aan en ziet direct de cijfermatige terugkoppeling van de geselecteerde maatregelen.Vanzelfsprekend worden alle berekeningen zeer nauwkeurig uitgevoerd, op basis van concrete woon-werkverplaatsing (exacte OV-, auto- en fietsroutes), het exacte aantal kantoordagen per medewerker, actuele OV-dienstregelingen en reeële file-verwachtingen.

Ervaar zelf in onze demo het gemak van MobilityAnalyst of kijk op onze site voor meer informatie.

Aantal keer bekeken: 177

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland