Podcast: Interview met Michiel Kahmann - dir P&O UMCG

"You can not build an organization fit for the future if it is not fit for human beings.” Bij People Power geloven in deze gevleugelde uitspraak van prof. Gary Hamel, waarin hij de toekomstbestendigheid van organisaties verbindt aan de mate waarin een organisatie in staat is om het beste in mensen naar boven te halen. HR heeft een sleutelrol in het ontwikkelen van deze kwaliteiten.

Maandelijks maken wij een radioprogramma onder de titel “HR creates People Power”, waarin we met HR verantwoordelijken in gesprek gaan over de kracht van mensen in organisaties. Wat is hun visie op innovatie, ondernemerschap en continu verbeteren? Wat is de kracht van mensen en wat de zwakte? Welke rol speelt HR hierin? Hoe pakken zij het aan in hun organisatie? Hoe laten zij de kwaliteiten van elk individu tot zijn recht komen? Na Cindy Meervis van Royal Haskoning, Jurgen Wasser van CapGemini, Rob Haaring van TOPdesk en Henk-Jan Maas van ONVZ is Michiel Kahmann, Directeur P&O bij UMCG te gast. Pieter Jan de Bree is de co-host vandaag.

Glenn van der Burg verzorgt vandaag de column over Purpose. Wil je nou meer columns horen van Glenn? Klik dan hier. Of wil je een overzicht van al onze columnisten en hun columns, dat vind je hier.

Meer afleveringen in de reeks HR creates People Power luisteren? Klik hier.

Abonneren


Wil je op de hoogte blijven van alle Podcasts? Meld je dan aan voor People Power op WhatsApp. Sla het nummer 06 45 66 75 48 op in je contacten en stuur een bericht "PODCAST AAN", dan houden wij jou op de hoogte over nieuwe afleveringen.

Elke maandag van 15 tot 17 uur hoor je People Power op New Business Radio. Wil jij de programma's gratis en automatisch op je mobiel? Abonneer je hier op de Podcast

Aantal keer bekeken: 190

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland