Protime wederom uitgeroepen tot Great Place to Work Europe

Waddinxveen, 15 juni 2018 – Protime, specialist in workforce management oplossingen, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Workplace in Europa. Protime bemachtigde dit jaar een plek in de top 40 in de categorie Small & Medium Workplaces van alle Best Workplaces in Europa. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens de awardceremonie in Athene. Eerder dit jaar behaalde het bedrijf een tweede plek op de Nederlandse Great Place To Work-ranglijst en een vierde plek in België.

Cultuur als strategisch doel
Een Great Workplace word je door een grote mate van trots, plezier, respect en vertrouwen binnen de organisatie. De Trust Index©, een uitvoerige audit, wijst uit welke bedrijven het beste scoren op deze pijlers. Omdat Protime in Nederland en België hoog scoort op de index, maakte zij ook kans op een notering in de Great Place to Work Europe-ranglijst. De hoge scores heeft het bedrijf te danken aan haar bijzondere cultuur. Zo werden dit jaar de kernwaarden opnieuw gedefinieerd door middel van een value journey. Alle Protime-medewerkers mochten aangeven wat zij belangrijk vinden binnen het bedrijf. Op basis van die resultaten zijn de Protime-kernwaarden opnieuw vastgesteld en samengevat als ‘C³’. C³ staat voor: Collaboration, Camaraderie, Customer Focus en de ³ staat voor Growth.

Best Managed Company
Dat naast de cultuur ook de bedrijfsvoering goed geregeld is, werd eerder dit jaar bevestigd door de award ‘Best Managed Company’, die Protime in ontvangst nam. Hieruit blijkt dat het bedrijf erin slaagt om een gedegen strategie, sterke competenties, duurzame groei en een hoge betrokkenheid binnen het bedrijf te combineren.

Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Het is natuurlijk een prachtige waardering om naast Great Place To Work Nederland en België, ook een plek in de Europese ranglijst te bemachtigen. Dit bewijst dat cultuur verheffen tot strategisch doel zijn vruchten afwerpt. We doen er alles aan om een Best Workplace te creëren en dat doen we samen. Ik ben trots op mijn medewerkers en streef ernaar om te blijven verbeteren in de toekomst.”

Aantal keer bekeken: 46

Laat een reactie achter

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland