Tjeerd van Dam
  • Man
  • Zwolle
  • Nederland
  • 2-5
Deze content delen

De contacten van Tjeerd van Dam

  • Carlos Verhorst
 

De pagina van Tjeerd van Dam

Laatste wijziging

Het HRbase profiel van Tjeerd van Dam is gewijzigd
7 November 2018

Profiel informatie

Bij welk bedrijf ben je werkzaam?
Van Dam Loopbaanbegeleiding
Webadres bedrijf:
http://www.vandamloopbaanbegeleiding.nl
Aantal werknemers werkzaam bij bedrijf
2-5
In welke bedrijfstak ben je werkzaam?
Zakelijke dienstverlening
Functie
Directeur/Eigenaar
Indien anders, vul hieronder uw functie in:
Directeur/Eigenaar
Is dit een leidinggevende functie?
Ja 1-10 personen

Van Dam Loopbaanbegeleiding

Van Dam Loopbaanbegeleiding is een organisatie voor outplacement, reïntegratie, loopbaanbegeleiding, coaching en duurzame inzetbaarheid.

Betrokkenheid, kwaliteit en ondernemerschap zijn kernwoorden voor onze organisatie. Wij zijn altijd op zoek naar zingeving en verbinding en willen mensen en organisaties uitdagen om te ontdekken waar hun kwaliteiten en drijfveren liggen, om van daaruit in beweging te komen. Respect, integriteit, eerlijkheid en duidelijkheid kenmerken onze manier van werken.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het begeleiden, trainen en adviseren van mensen in het kader van outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, reïntegratie (eerste en tweede spoor) en vitalisering. Wij staan garant voor professionele dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Van Dam Loopbaanbegeleiding werkt volgens de gedragscode van NOLOC, de vereniging voor loopbaanprofessionals.

Wij bieden onze dienstverlening aan vanuit onze vestigingen in Groningen, Zwolle, Almelo, Veenendaal, Amsterdam en Sliedrecht. Daarnaast werken wij ook graag op de locatie van de opdrachtgever.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vandamloopbaanbegeleiding.nl en/of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HR Berichten van Tjeerd van Dam

HR-adviseurs christelijke organisaties verwachten grotere druk selectiebeleid

Ruim 60% van de HR-adviseurs van christelijke organisaties verwachten dat het gelijkheidsdenken, waarin de gelijkheid van de mens centraal staat, in de huidige maatschappij en politiek grote gevolgen heeft voor het selectiebeleid van christelijke organisaties. Velen zijn van mening dat dit consequenties zal gaan hebben voor het bestaansrecht van christelijke organisaties. Dit blijkt uit een steekproef onder 55 HR-adviseurs van christelijke organisaties uitgevoerd door Pauline Eshuis,…

Lees verder

Geplaatst op 18 juni 2013 at 8:51am —

Christelijke levensovertuiging en loopbaankeuzes

Voor driekwart van de christelijke werknemers speelt de christelijke levensovertuiging mee bij de keuze voor een baan. Dit blijkt uit onderzoek van Van Dam Loopbaanbegeleiding onder 338 christelijke werknemers. Voor 1 op de 5 werknemers blijkt de christelijke levensovertuiging zelfs absoluut leidend bij de baankeuze. Bovendien is 75% van de werknemers ervan overtuigd dat God hun loopbaan leidt. Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat mensen het als de leiding van God hebben ervaren,…

Lees verder

Geplaatst op 19 juni 2012 at 3:34pm —

Prikbord

Je moet lid zijn van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van HRbase - grootste HR netwerk van Nederland

  • Nog geen reacties