Assessments HRorganizer nu ook beschikbaar in Turks, Chinees en Portugees

HRorganizer nu meest internationale aanbieder van assessment- en matching-oplossingen

Wageningen, 5 maart 2013 – HRorganizer, leverancier van het snelst groeiende online expertsysteem voor Human Resource Management, heeft nu ook assessments beschikbaar gemaakt in het Turks, Chinees en Portugees. Hiermee is HRorganizer de meest internationale aanbieder van assessment en matching-oplossingen. Met name voor multinationals is het belangrijk dat zij selectie, beoordeling en ontwikkeling van medewerkers in de eigen taal van de medewerker kunnen laten plaatsvinden.

Maarten Hack, oprichter en directeur van HRorganizer: “Alle cognitieve instrumenten en persoonlijkheidsvragenlijsten in HRorganizer zijn van onze Duitse partner cut-e. cut-e is internationaal marktleider in het ontwerpen en implementeren van online tests en vragenlijsten voor werving, selectie en ontwikkeling. Jaarlijks worden er meer dan 4 miljoen cut-e assessments verwerkt, in meer dan 70 landen en 40 talen. HRorganizer is breder dan alleen het cut-e systeem en we ontsluiten binnen HRorganizer alleen de talen waar een klant expliciet om vraagt. Standaard is HRorganizer beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits en daarnaast dus in een tiental talen die klantspecifiek beschikbaar zijn gemaakt.”

Annemieke Berends, Manager Corporate Recruitment van FrieslandCampina: “Onze keuze voor HRorganizer werd mede ingegeven door het feit dat we een instrument wilden dat we in de toekomst internationaal konden inzetten. Bovendien krijgen we nu al de nodige internationale kandidaten die we toch ook graag in hun eigen taal willen testen omdat de testresultaten dan zo zuiver mogelijk kunnen worden geïnterpreteerd. Aangezien China - en trouwens heel Zuidoost Azië - voor FrieslandCampina belangrijke groeimarkten zijn, is ook een taal als het Mandarijn voor ons heel belangrijk.”
HRorganizer is de Nederlandse vertegenwoordiger van cut-e en bedient internationaal opererende ondernemingen als De Lage Landen, FrieslandCampina, ASML, Trespa en CapGemini.

HRorganizer
HRorganizer.com is een internationaal online expertsysteem dat strategische Human Resource-processen ondersteunt. Een slimme online oplossing die in meerdere talen beschikbaar is. HRorganizer.com verbindt medewerkers en organisaties in termen van resultaten, taken en competenties. HRorganizer biedt instrumenten voor werving en selectie, performance management en het gerichter ontwikkelen van medewerkers. Bij deze laatste activiteit maken de rapportages inzichtelijk welke individuele competenties meer of minder eenvoudig te ontwikkelen zijn. HRorganizer wordt door enkele honderden organisaties gebruikt, in alle denkbare sectoren.

Voor meer informatie:

HRorganizer
Manon ter Weyden
E-mail: info@HRorganizer.com
Telefoon: +31 (0)317 465 460

Aantal keer bekeken: 208

Bijlagen:

Plaats een reactie